Horoskopski znaci koji nikada ne igraju po pravilima

16.10.2021

11:00

0

Oni znaju kako da pobegnu od stereotipa

Horoskopski znaci koji nikada ne igraju po pravilima
profimedia-0169532462 - Copyright Profimedia

Pravila su napravljena da se krše, složiće se pripadnici nekih horoskopskih znakova. Ali zašto neki od nas žive u strahu od pogrešno popunjene uplatnice, dok drugi u životu najčešće ne igraju po pravilima.

Ovi znaci Zodijaka više od svih osećaju potrebu da prekrše norme i pobegnu od stereotipa.

Ovan

Ovan radi šta hoće, kad hoće, i nikome ne odgovara. Nije bezobrazan u pogledu nepoštovanja pravila, ali definitivno mrzi da mu se govori šta da radi. Ako se nalazi na mestu gde se pravila sprovode, ili će pronaći način da ih zaobiđe, ili će otići negde gde je zabavnije. Ako postoji samo jedna stvar koja se vezuje uz Ovna to je da je on uvek šef. Kad prekrši pravila, to je zato što zna šta radi.

Vaga

Vage ne izgledaju kao osobe koje krše pravila, ali one to u potpunosti jesu. Međutim, za razliku od nekih drugih znakova, one ne krše pravila jer vole da bude loše. Umesto toga, Vaga zaista ne voli da poštuje pravila jer ne voli jednostavne stvari. Ako Vagi kažete da postoji samo jedan način da se stvari urade, ona će skoro uvek imati problem sa tim.

Profimedia
 

Blizanci

Kao promenljivi vazdušni znak, njihova šolja čaja sastoji se od nepredvidivosti. Blizancima vlada Merkur, komunikaciona planeta, koja napreduje kada destabilizuje stvari. Kao i dete koje je polomilo porodični računar samo da bi ga ponovo sastavilo, Blizanci samo žele da razumeju kako stvari funkcionišu.

Strelac

Strelčevi su zaista neustrašivi. Kao promenljivi vatreni znak, vodi ih vrlo radoznala priroda koja skoro nikada nije zadovoljna. Strelac je posebno sklon kršenju društvenih pravila. Oni su prijatelji koji vas uvek nagovaraju da opišete zašto se osećate na određeni način. Za razliku od Blizanaca, oni to ne rade samo da bi testirali vaše granice, već da bi saznali istinu. Kao pravi filozofi zodijaka, pripadnici ovog znaka samo žele da dođu do suštine, i ništa im ne može stati na put.

Profimedia
 

Ribe

Kod Riba sve uvek ide svojim tokom. Dakle, iako promenljivi vodeni znak ne pokušava da prekrši pravila, već slede svoju intuiciju, što često dovodi do stvaranja problema. Ribe su obično opasno svesne toga kako se drugi ljudi osećaju u bilo kojoj situaciji, a njihovo kršenje pravila ima na umu opšte dobro. Ribe takođe mrze da ih „uhvate“ kada pomeraju granice i teže da se vrate kada misle da su otišle predaleko.

Vodolija

Iako neki veruju da Vodolijom upravlja Uran-planeta revolucije i inovacije, stvari nisu uvek crno bele. Vodolije su uvek voljne da se bore za stvari u koje veruju. Ne samo da Vodolija mrzi pravila, već nije luda ni za onima koji ta pravila nameću. Možete pokušati da kažete Vodoliji šta da radi, ali ona je nezavisna osoba i svejedno će učiniti po svom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike