Šta se desi kada se zaljube dva ista znaka horoskopa?

07.05.2022

11:00

0

Koliko je moguća kvalitetna veza između dva ista znaka?

Šta se desi kada se zaljube dva ista znaka horoskopa?
Par, ljubav, prsti, sidro - Copyright Pixabay

Ovan

Dva Ovna započinju vezu snažno, ali činjenica je da će ta veza da propadne. Ako bi se dva Ovna venčala, bez sumnje bi završili u plamenu strasti tokom medenog meseca, a zatim bi stvari krenule nizbrdo. Oni imaju toliko jake i vatrene karaktere da je za njih dugoročan uspeh nemoguć.

Bik

Brak dva Bika bio bi pun uspona i padova, a dok sve funkcioniše dobro, oni će da podstiču jedno drugo da se bore. Međutim, kada vremena postanu teška, oboje će biti previše tvrdoglavi za međusobnu komunikaciju.

Pixabay
 

Blizanci

Dva Blizanca su previše nezrela. Ovaj spoj definitivno nije dosadan, ali nije samo smeh ono što drži brak. Kad god se suoče s bilo kakvim problemom, oni će teško da donesu zrelu odluku i da učine pravu stvar.

Rak

Dva Raka su savršen spoj. Od svih horoskopskih znakova, uparivanje Rakova ima najbolju šansu da preživi bračno iskustvo. Rak je brižan i pun razumevanja, što znači da ni najveća prepreka ne može da stane na put ovom spoju.

Profimedia
 

Lav

Dva Lava ne bi trebalo nikada da se venčaju. Oni će samo jedan drugog da frustriraju kada krenu u borbu za pažnju. Njihove eksplozivne ličnosti stalno će da izazivaju velike rasprave. Lavovima je najbolje da se izbegavaju.

Devica

Dve Device čine solidan spoj. Device su prirodno takmičarski nastrojene i mogu da izvuku ono najbolje u partneru, ali njihova preterana međusobna kompetitivnost može da postane nepodnošljiva.

Vaga

Dve Vage imaju velike šanse za uspeh. Ako se Vaga venča sa drugom Vagom, mogu da računaju na to da će biti emocionalno povezani i usklađeni. Odlično se slažu u seksu, ali zbog nedostatka odlučnosti upadaće u zamku stalnih svađa i drame.

Profimedia
 

Škorpija

Dve Škorpije su nepredvidive. Da bi ovaj dvojac funkcionisao kao bračni par, njihova komunikacija mora da bude savršena. Nema sumnje da ovde pršte iskre, ali samo strast nije čvrst temelj za vezu. Verovatno će ih sputavati i ljubomora.

Strelac

Brak dva Strelca ima odličan potencijal. Ovaj par će se zabavljati zajedno i znaće da uteše jedno drugo u teškim trenucima. Jedini problem može biti komunikacija, koju moraju da srede ako žele da dočekaju prvu godišnjicu braka, piše aura.ba.

Profimedia
 

Jarac

Dva Jarca bi trebalo da se izbegavaju. Ovom bračnom paru nedostaje strasti, zbog čega je veza monotona i beživotna. S druge strane oni motivišu jedno drugog da budu bolji. Imaju više šanse da zadrže čvrsto prijateljstvo nego brak.

Vodolija

Dve Vodolije su očajne zajedno. One više deluju kao prijatelji nego ljubavnici. Ovaj odnos je definitivno više platonski od bilo čega drugog.

Riba

Dve Ribe su pun pogodak. Intenzivna strast definitivno je na snazi kada se dve Ribe venčaju. Ovo je solidan spoj dvoje ljudi koji se potpuno razumeju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike