Žene rođene u ovom znaku dobijaju sve što požele - Kako ih osvojiti?

06.05.2022

17:00

0

Ili ste sa njom sto posto, ili nikako

Žene rođene u ovom znaku dobijaju sve što požele - Kako ih osvojiti?
profimedia-0217766060 - Copyright Profimedia

Žena Lav je izuzetno strastvena. Ona ide za onim što želi. U svakoj vezi daje sve od sebe.

Nastoji da bude uspešna u svemu što radi, i najčešće u tome uspeva.

Lavice su izuzetno vešte u flertovanju i tačno znaju kako da imponuju muškarcu.

Žena Lav uvek gura napred. Ako ugledate slatkog momka preko šanka i pitate se da li da mu priđete, verovatno niste Lav. Žena Lav se ne pita da li da sledi svoju intuiciju, ona kreće odmah za njim. Jedini način na koji Lav razmišlja je agresivan. Nema "ako i ali".

Profimedia
 

Žene rođene u znaku Lava potpuno opravdavaju svoj znak. Za njih reč “ne” nije opcija i one, ako je potrebno, razrađuju taktiku i po nekoliko meseci kako bi osvojile muškarca.

Iako se žene Lavice često doživljavaju kao napadne i agresivne, one jednostavno znaju što žele, a zbog otvorenosti i transparentnosti svima su jasne njihove namere.

Žena Lav ne samo da je neustrašiva, već kada jednom krene da uradi nešto, potrebno joj je da svet zna za to. Ne postoji takva stvar kao što je skrivanje namera žene Lava.

Pexels
 

Obasipajte je ljubavlju i pažnjom koju kraljica zaslužuje jer žene Lavice sebe vide kao centar univerzuma. Posmatraj je kao da je jedina devojka na svetu. Ona mrzi takmičenje sa drugim ženama.

Profimedia
 

Vi ste na strastvenom, intenzivnom, divlje romantičnom toboganu kada ste zaljubljeni u ženu u znaku Lava. Impresionirajte je velikim romantičnim gestovima - večerama uz sveće, odmorima iznenađenja i otmenim poklonima.

Ona traži potvrdu u ljubavi i zahteva ispoljavanje vaše naklonosti tako da vam tiha ljubav sa Lavicom jednostavno neće uspeti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike