Novim fotkama zapušila usta svima koji su je prozivali zbog kilograma: Adrijana Lima ponovo u top formi

15.03.2023

20:14

3

Autor: K. O.

Slavna manekenka trpela je neumesne komentare na račun svojih kilograma

Novim fotkama zapušila usta svima koji su je prozivali zbog kilograma: Adrijana Lima ponovo u top formi
Copyright Profimedia

Mi je i dalje zovemo srpska snajka iako to već dugo nije. A jedna od najlepših žena sveta Adrijana Lima (41) vratila se na modnu scenu i to u velikom stilu.

Manekenka i nekadašnji Viktorijin anđeo u septembru se porodila i na svet donela dečaka. Iako je u trudnoći bila prilično aktivna, pa se neretko i pojavljivala na raznim događajima, ona je nabacila značajan broj kilograma, zbog čega su joj na mrežama upućivali, pa u najmanju ruku, neumesne komentare.

Profimedia
 

Ženi u devetom mesecu trudnoće pisali kako više ne liči na sebe, kako se zapustila i još mnogo toga ružnog i nedopustivog.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

A sada je došao trenutak da ona svima zapuši usta. Na njenom Instagram profilu osvanule su fenomenalne fotografije zgodne manekenke. Odmah je jasno da je ponovo u top formi i da izgleda sjajno. Posebno do izražaja dolaze njene prelepe oči.

"Vratila si se", "Dobro došla nazad","Ona se vratila, najlepši model koji sam ikada videla", odmah su počeli da se nižu pozitivni komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Samo nije jasno koliko je vekova potrebno da ljudi shvate da žene u trudnoći prolaze kroz brojne promene, te da je neumesno komentarisati njihov izgled tokom tog delikatnog perioda života. I da posle porođaja ženinom telu treba vremena da se oporavi.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike