Trezna, zdrava i srećna Kara Delevinj imala je najbolja modna izdanja sa Oskara: O njene dve haljine ne prestaje da se priča

14.03.2023

12:07

0

Autor: K. O.

Uživala je u provodu bez alkohola i plenila svojom vanserijskom lepotom

Trezna, zdrava i srećna Kara Delevinj imala je najbolja modna izdanja sa Oskara: O njene dve haljine ne prestaje da se priča
Kara Delevinj - Copyright Profimedia

Prašina oko 95. dodele Oskara još se sleže, a kada su se sabrali utisci o pobednicima i nagrađenima, nastavilo je da se govori o modnim izdanjima.

I kako je vreme odmicalo jedno ime izbilo je u prvi plan. Sudeći prema modnim kritičarima, ljudima na mrežama, medijima, ali i običnim smrtnicima najlepše odevena žena je manekenka Kara Delevinj.

Ona je u večeri dodele Oskara ponela dve haljine, jednu crvenu na oskarovskom tepihu koja je izazvala "wow" efekat, a potom i drugu u šampanj boji koja prati liniju tela na žurki koju tradicionalno priređuje "Veniti Fer".

Profimedia
 

U crvenoj "Elie Saab" haljini izgledala je fenomenalno, a ništa manje savršena nije bila ni njena druga toaleta koja je istakla njenu savršenu figuru.

Obe haljine oslikavaju pravi holivudski glamur, a ženstvenost ističu na prefinjen način. Crvena haljina asimetričnog je kroja sa predimenzioniranim ukrasom u obliku cveta na desnom ramenu i visokim šlicem na desnoj strani.

Obula je crvene sandale sa visokom potpeticom i platformom, a sve upotpunila fenomenalnim nakitom.

Kako su strani mediji preneli to je trezna, zdrava i srećna Kara Delevinj. A da ume da se zabavlja i bez alkohola videlo se i te večeri kada se sjajno provodila i smejala sa Florens Pju.

Profimedia
 

A kada je konobar sipao koktel za manekenku, ona ga je ljubazno odbila i ponudila drugima.

- Ko želi votka-sodu? Neko hoće votka-sodu - povikale su ona i Florens, kako je ispričao izvor za "Page Six."

Očigledno da je Kara posle rehabilitacije na dobrom putu jer su njene prošlogodišnje fotografije uznemirile kako javnost, tako i njene prijatelje.

 

 

A izgleda da su trgle i samu manekenku jer kako je rekla - mislila sam da se dobro zabavljam.

- Da nastavim da idem putem kojim sam išla, ili bih završila mrtva ili, kao, uradila nešto stvarno, stvarno glupo - rekla je Delevinj za "Vog".

Profimedia
 

Fotografije manekenke koje su snimljene ispred aerodroma u Los Anđelesu u septembru 2022. godine nakon što se vratila iz Berning Mena, bile su zaista šokantne.

- Nisam spavala. Nisam bila dobro. Srceparajuće je jer sam mislila da se zabavljam, ali u jednom mometu bilo je kao, u redu, ne izgledam dobro. Znate, ponekad vam je potrebna provera stvarnosti, tako da su na neki način te slike bile nešto na čemu možete biti zahvalni - rekla je čuvena lepotica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike