Porodila se Adrijana Lima! Objavila prvu sliku sina i otkrila koje prelepo ime mu je dala (FOTO)

05.09.2022

16:09

0

Autor: Marija Mitić

Manekenka već ima dve devojčice iz braka sa Markom Jarićem

Porodila se Adrijana Lima! Objavila prvu sliku sina i otkrila koje prelepo ime mu je dala (FOTO)
profimedia-0646151325 - Copyright Profimedia

Nekadašnja "srpska snajka", manekenka Adrijana Lima, porodila se 29. avgusta, a ova lepa vest tek sada je pronašla put do medija. 

Ona je sa filmskim producentom Andreom Lemersom III dobila treće dete, dečaka, nakon dve ćerke koje je dobila sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem.

- Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj buket listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka.

- Dobrodošao u naš svet CIJAN LIMA LEMERS - 29.08.22 - napisala je manekenka u opisu  prve fotografije svoje bebe, a na kojoj je samo njeno oko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Inače, otkako su obelodanili vezu, te vest o Liminoj trudnoći, javnost je intrigiralo ko je novi izabranik manekenke.

Reč je o Andru Lemersu koji ima 40 godina i rođen je u Los Anđelesu. Iako ne postoje informacije o tome kako su se upoznali, pretpostavlja se da je to kroz šoubiznis industriju, u koju su oboje uključeni. 

Profimedia
Adrijana Lima i Andre Lemes

 

Za razliku od Adrijane, Andre nije toliko poznat. Ono što se zna jeste da je filmski producent koji živi u Santa Moniki, u Kaliforniji. 2020. godine postao je partner u firmi u kojoj radi od 2016. godine. 

Ono što je takođe nepoznato jeste koliko su Andre i Adrijana zajedno. Par se prvi put pojavio u javnosti u septembru prošle godine, na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

Podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić su bili u braku sedam godina, a iz njihove ljubavi rodile su se dve ćerke Valentina i Sijena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike