Oglasila se Adrijana Lima posle porođaja: Hranjenje bebe i menjanje pelena me sprečava da vam odgovorim (FOTO)

06.09.2022

07:55

0

Manekenka je poručila da su ona i njen suprug presrećni

Oglasila se Adrijana Lima posle porođaja: Hranjenje bebe i menjanje pelena me sprečava da vam odgovorim (FOTO)
profimedia-0666049108 - Copyright Profimedia

Adrijana Lima porodila se krajem avgusta i na svet donela dečaka, kome su ona i njen partner Andrea Lemers zbog velike simbolike dali ime - Cijan.

Nakon što je obavestila javnost da je po treći put postala majka, sada se ponovo oglasila na Instagramu i otkrila još neke detalje.

- Andre i ja smo preplavljeni željama i porukama koje smo dobili od prijatelja i porodica! Hranjenje bebe i često menjanje pelena me sada sprečava da svima odgovorim! Hvala vam i mnogo vas volimo - napisala je Adriana, dodavši emitokone kojima je označila članove svoje porodice - ponosnog tatu Andreu, svoje ćerke Sijenu i Valentinu, sebe i kućne ljubimce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Slavna brazilska manekenka porodila se 29. avgusta, a vest je objavila juče na Instagramu otkrivši da zašto je sinu dala neobično ime.

- Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj buket listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka.

Instagram printscreen/adrianalima
Objava Adrijane Lime

Kako je otkrio izvor za "People", i mama i beba se osećaju dobro i nalaze se kod kuće, a porođaj je obavljen u bolnici u Santa Moniki. Dečak liči na mamu, pa je od nje nasledio oči i usne.

Adrijana Lima iz braka sa Markom Jarićem ima dve ćerke. U februaru ove godine otkrila je na TikToku da čeka treće dete, a zatim je saopštila i pol deteta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike