Postoji šest stvari koje možete naučiti iz muškarčevog odnosa sa majkom: Od nekih tipova treba bežati glavom bez obzira

01.03.2023

11:56

1

Autor: K. O.

Majka je osoba koja je oblikovala njegove vrednosti i pogled na svet

Postoji šest stvari koje možete naučiti iz muškarčevog odnosa sa majkom: Od nekih tipova treba bežati glavom bez obzira
Copyright Profimedia

Kada ste zaljubljeni i svet gledate kroz ružičaste naočare skloni ste tome da idealizujete svog partnera. Ipak, uvek postoje jasni pokazatelji šta vam donosi budućnost sa njim.

Jedan od važnijih je i njegov odnos sa majkom. Jer odnos muškarca s majkom ozbiljno izgrađuje njegovu ličnost.

To je prva osoba sa kojom je imao blisku vezu (u većini slučajeva) i osoba koja je izgradila njegove vrednosti i oblikovala njegov pogled na svet.

Kada upoznate muškarca, vodite računa o tome kakav odnos ima sa svojom mamom. To će otkriti dosta toga o njemu kao osobi ili, u najmanju ruku, o tome kakav mu je odnos prema romantičnim partnerima.

Šest primera dinamike odnosa majka-sin i kako utiču na vezu

1. Ako potpuno izbegava majku

Da li često izbegava majku, ne zato što je zaboravan čovek, već zato što mu ona stvara anksioznost ili uznemirenost? Ne može da je postavi na njeno mesto ako ga uznemirava, a on je neko ko udovoljava ljudima i nije baš samouveren. Takođe, on se plaši da će je u najmanju ruku uznemiriti ako joj kaže kako se oseća.

Poznat je kao „fin momak“ i dopada se drugima, ali on pliva ispod površine, što znači da se ne upušta u neke ozbiljnije socijalne veze. Ako ste partner koji voli da izlazi, nećete uspeti sa ovim muškarcem. Ako volite da živite ispod radara, ovaj tip je pravi za vas.

Freepik
 

Može biti pomalo pasivno-agresivan, ali vas verovatno neće ostaviti ako uspe da vam se posveti. Zašto? Posvećenost mu verovatno proizvodi anksioznost, pa ako je odlučio da se izbori sa anksioznošću i ostane sa vama, vi ste mu čuvar. Potrebno mu je mnogo da se suoči sa problemima, pa očekujte da će teški razgovori i svađe biti komplikovani.

2. Ako mu majka diktira život

Ne može ništa da uradi ili kaže bez „maminog odobrenja“, čak i ako ima četrdeset godina. Usudućemo se da kažemo - bežite! Da, ovaj čovek će vas obožavati i razmaziti vas. Da, ovaj čovek veruje da su žene esencijalne i cenjene. Sve pozitivne, zar ne? Naravno da jesu. Problem je što u njegovom svetu može postojati samo jedna kraljica pčela, a to, draga, nisi ti. To je ona.

Profimedia
Ilon Mask sa majkom

Što znači da će svaka njegova veća odluka biti zasnovana na tome šta ona želi, a ne na onome šta vas dvoje kao par želite. On je pun ljubavi i privrženosti i svima je najbolji prijatelj. Niko nema nijednu ružnu reč o njemu. On je velikodušan duhom i odan kao štene, ali na kraju će njegov pogled na vas uvek oblikovati ta vidljiva ili nevidljiva sila - najdraža mama.

3. Ako otvoreno mrzi svoju majku

Ovaj momak ima tako veliki čip na ramenu, prosto zadivljuje ljude što može da prođe kroz vrata. On je prevarant i odličan biznismen, ali ima ujed zvečarke. Zato pazi! Ima buran odnos sa svojom majkom, i to sigurno još od najranijih dana, i on nije lep. Ili je velika zbrka, ili ga u nekom trenutku razočara ili toliko izneveri, jednostavno nikako da sa njim stane na pravu nogu.

On se ljuti, i to bez mere, tako da bi upuštanje u vezu sa njim značilo samo zadovoljavanje njegovih potreba. Ipak, uprkos svom temperamentu, on ima dramatičnu crtu i emocionalnu komponentu koja se graniči sa harizmom.

Zapravo, on je slomljen loš dečko, i žene to vole, a on voli žene. Ali samo do neke tačke. On ih voli kada se ponašaju kako treba, a ne kada se ponašaju kako ne bi trebalo. Šovinistički mnogo? Ooo, da. Realnost je da se on plaši moći koju bi žena mogla imati nad njim, tako da ima masu devojaka, i, nekako, nijedna nije za njega. Takođe je sklon tome da se žali na svoju majku i da gaji simpatije za nesrećno detinjstvo. Ako razmišljate o zabavljanju sa ovakvim tipom, jedino što možemo da kažemo - nemojte to da radite.

Profimedia
Sin i majka

4. Ako se plaši da će razočarati svoju majku

On je blizak sa svojom mamom, ali ona ne diktira njegov život. Ne, umesto toga, on ima intenzivan strah da će je razočarati i ima sklonost ka tome da se šunja okolo i da uradi ono što želi, posebno ako misli da ona to neće podržati.

Zato ume da bude lukava osoba, preuzima sve vrste rizika i obično uspeva u tome, ali ako ste u vezi sa njim, moraćete da se uključite u njegove male eskapade, koje ga brzo prolaze. On želi da vam ugodi jer mrzi konfrontaciju, ali možete ga videti kako vam kaže „da“, a onda radi ono što je želeo. Što je prilično iritantno.

Freepik
 

5. Ako se potpuno drži svoje majke

Često je sa njom i u stalnom su kontaktu. I pogodite šta? Ona zna sve tajne i sve što se tiče njenog sina!

Ovaj momak ima veliko poštovanje prema ženama i nestrpljiv je da čuje mišljenje svog partnera, ali je takođe nezreo i ne može sam da odluči. On je prva osoba koja pomaže svima u porodici, što je divno, ali takođe ima tendenciju da priča ljudima iza leđa, žaleći se na svoju dužnost, a istovremeno oseća da mora da bude poslušan. Potrebna mu je jaka žena jer je pomalo zavisan od drugih.

Profimedia
Sin i majka

6. Ako mu je majka najbolja drugarica

Ako neguje prijateljski odnos sa svojom majkom, a ipak može da progovori ako ga ona uznemiri, imate samopouzdanog muškarca. Imate muškarca kome žene ne prete, već ga stimulišu.

On uživa u romantičnim partnerstvima i voli uzbuđenje svađe, pa ako ste pomalo pasivni ili niste sigurni, on neće biti pravi za vas. Njegova mama verovatno zna više o njegovim vezama nego što bi romantični partner želeo, ali ako se njegovoj mami ne sviđa osoba koju voli, on joj brzo kaže da se povuče ako je potrebno. Ima mnogo prijateljica koje bi mogle da budu povod za ljubomoru i ne žuri da se obaveže, ali kada se posveti, prilično je zaokupljen ljubavnim interesovanjem koje je odabrao, piše YourTango.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike