Znamo kako i gde: Jedan pritisak dovoljan je da izazove eksplozivni orgazam

17.01.2023

21:02

0

Autor: K. O.

Da biste pružili užitak potrebno je i da poznajete žensko telo

Znamo kako i gde: Jedan pritisak dovoljan je da izazove eksplozivni orgazam
Ilustracija - Copyright Unsplash

Društvene mreže razotkrile su nam mnoge tajne. A jedna korisnica TikToka nedavno je priznala da doživi nezaboravan orgazam ukoliko joj partner pritisne donji deo stomaka tokom seksualnog čina.

- Ovo aktivira G-tačku i spolja, tako da su rezultati bolji - ispričala je ona.

Ubrzo je video postao viralan sa više miliona pregleda, a na ovu temu svoje mišljenje dali su i stručnjaci Tako se oglasio seksolog Nes Kuper koji je objasnio kako ovo funkcioniše.

- Spoljni pritisak može da deluje veoma pozitivno i da dovede do orgazma drhtanja nogu koje sve žene žele da dožive. Istina je da se često fokusiramo na penetraciju i zaboravljamo na mogućnosti zadovoljstva koje pruža stimulacija drugih delova tela - rekao je on.

Pexels
 

- Pritisak na donji deo stomaka može dovesti do stimulacije G tačke jer su organi veoma blizu jedan drugom, a tkiva u tom području su blisko povezana, uključujući klitoris i vaginu. Naravno, moramo zapamtiti da naš um takođe igra veliku ulogu u našem zadovoljstvu tokom seksa. Neki ljudi, na primer, mogu biti uzbuđeni i pri samoj pomisli da će drugi deo njihovog tela učestvovati u činu ljubavi - precizirao je.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike