Kupio "ferari" samo da bi ga uništio: Jutjuber se iživljavao nad automobilom, čeka se reakcija kompanije (VIDEO)

22.02.2023

09:36

0

Autor: Z.A.S.

Poznato je da je "Ferari" zaštitnički nastrojen prema svojim vozilima, čak i kada ih preda novim vlasnicima

Kupio "ferari" samo da bi ga uništio: Jutjuber se iživljavao nad automobilom, čeka se reakcija kompanije (VIDEO)
Ferari F8 Tributo - Copyright Profimedia

Jedan jutjuber je na svom kanalu nedavno objavio video zbog kojeg se očekuje reakcija iz Maranela, s obzirom na to da je "Ferari" poznat po tome što je veoma zaštitnički nastrojen prema svojim automobilima, čak i kada oni napuste fabriku i budu isporučeni vlasnicima.

Naime, veruje se da ova italijanska kompanija uopšte neće dobro odreagovati na gest jutjubera, koji se bukvalno iživljavao nad modelom "F8 tributo", i to vozeći ga poput reli automobila, posred makadama.

S obzirom na to da mu je cilj, očigledno, bio da prkosi "Ferariju", prema svom automobilu se ponašao izuzetno surovo, a da stvar bude još bizarnija, po nazivu videa može da se zaključi da je automobil kupio samo da bi ga uništio.

Jutjuber je "F8 tributo" vozio po travi, proplancima, šljunku i makadamu, a čak je uspeo da se popne uz blatnjavo brdo. Namerno je, tokom vožnje, udario i u ogradu privatnog poseda, a dok je prolazio između drveća, na otvoru haube je završila i jedna grana.

Tu se nije zaustavio, već je na samom kraju vožnje stao pored čoveka koji je koristio brusilicu, pa su iskre letele ka automobilu.

Model koji je kupio i uništavao proizveden je 2020. godine, a s obzirom na to da ga je prethodni vlasnik retko koristio, automobil je prešao manje od 5.000 kilometara.

Njegova cena je iznosila 400.000 dolara, a automobil sadrži i brojne opcije, među kojima su Vossen felne i izuzetno bučan izduvni sistem.

Jutjuber je na kraju svoje "avanture" grubo "oprao" automobil aparatom za pranje pod visokim pritiskom, a dok ga je parkirao u zatvoreni objekat, udario je u merdevine. "Završni test" je bio bacanje meredevina različite veličine na vazdušni balon kojim je "zaštitio" automobil, a on i njegovi "saradnici" su takođe bacali različit alat i predmete prema "ferariju".

A da li je ovo zaista kraj priče, s obzirom na to šta je sve uradio, kao i da je sve objavio na svom Jutjub kanalu, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike