Završava se priča u Unikahi: Dragan Milosavljević uskoro ostaje bez kluba

15.02.2021

16:35 >> 21:40

0

Autor: M. R.

Reprezentativac Srbije posle četiri godine napušta španski klub

Završava se priča u Unikahi: Dragan Milosavljević uskoro ostaje bez kluba
Copyright MN Press

Priča je trebalo da bude lepa, ali su se desile povrede i tako sprečile Dragana Milosavljevića da potpuno uživa u dresu Unikahe, koji je obukao 2017. godine. Prema pisanju španskih medija njihova zajednička priča došla je do samog kraja. Uskoro bi raskid saradnje trebalo i da se ozvaniči.

Pročitajte još

Reprezentativac Srbije je doživeo tešku povredu na pripremama za Svetsko prvenstvo tokom leta 2019. godine. Tog 16. avgusta Dragan je pokidao prednje ukrštene ligamente na utakmici u Atini između Srbije i Turske, ne samo da je propustio veliko takmičenje, nego se do danas nije vratio na teren. A nesrećni trenutak se desilo neposredno posle potpisanog novog dvogodišnjeg ugovora sa španskim timom.

Imao je operaciju u Austriji, a onda je oporavak započeo u Beogradu. Činilo se da sve ide dobro, dok se problem nije pojavio i na drugom kolenu. Tada se sve dodatno usporilo. Svetska pandemija mu je takođe otežala oporavak, jer je bio zatvoren kod kuće i nije mogao da odradi ono što je planirano. Prvo je radio sa kondicionim trenerom Enrikeom Salinasom, ali je on napustio Unikahu… Dragan nije posle toga bio zadovoljan kako teku stvari, osećao je nelagodnosti.

U novembru 2020. godine je počeo da trenira sa timom ali bez kontakta. Delovalo je tada da će sve biti u redu, ali se sredinom decembra pokazalo da ima komplikacije na operisanom kolenu. Ponovo je bio u pitanju meniskus i morao je na operaciju. Još jednom… Poslednjih nedelje je bio optimističan kad je povratak u pitanju. Ugovor mu ističe 30. juna, ali bi do razlaza trebalo zvanično da dođe uskoro…

Kad se to desi, više će se i znati o mogućim opcijama za nastavak karijere nekadašnjeg kapitena Partizana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike