Stanojević obelodanio koliko će još sedeti na klupi crno-belih

07.01.2021

11:08 >> 11:19

0

Autor: Milan Nastić

Trener Partizana ističe da je mu bitna podrška igrača, uprave i navijača

Stanojević obelodanio koliko će još sedeti na klupi crno-belih
Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je nema predstavu koliko će ostati na klupi crno-belih i da je teško na to pitanje da odgovori,ali da se nada da će to biti neki duži period.

On je objasnio da je u prethodnom periodu nekoliko puta odbio Partizan,ali da se opet vratio u klub.

– Na sva pitanja mogu da odgovorim, na to, jednostavno, ne znam. Emotivac sam. Govorio sam da nema šanse da se vratim, ljudi iz Partizana su me zvali tri ili četiri puta prethodnih godina, svaki put kad se menjao trener. Odbijao sam. A onda je u meni letos nešto kliknulo i pristao sam da pokušam nešto zajedno da napravimo. Ne moram da idem u inostranstvo, obezbeđen sam finansijski i voleo bih, stvarno vam kažem, dve, tri godine da ostanem u Humskoj. Šta ćete lepše? Moj klub, moj grad. Samo, Partizan troši čoveka – kazao je Stanojević za portal Mozzart.

Pročitajte još

Trener Partizana je istakao od čega zavisi koliko će sedeti na klupi crno-belih.

– Bitno mi je da osetim tri vrste poverenja: igrača, kluba i navijača. Ako negde uočim zarez, istog trenutka se pakujem i više neću biti ovde. Te kategorije su mi najvažnije u poslu. Odnosi sa fudbalerima, rukovodiocima i pristalicama. Iznad svega, sa svlačionicom. Ako izgubite poverenje igrača onda ste „mrtvi“. Ne mogu da vas sačuvaju ni rukovodioci, ni tribina. Zato sam prema momcima koje vodim maksimalno iskren i sve ono što se pojavljuje po medijima im je rečeno unapred, na pojedinačnim i(li) grupnim sastancima. Pod uslovom da su relacije poštene nemamo problem.

Aleksandar Stanojević se osvrnuo i na sezonu, napominjući da se nada da će Partizan da se vrati na staze stare slave.

– Nadam se da smo se stabilizovali i da ćemo u narednom periodu biti konkurentni za titulu od prvog kola. Da ne budemo šest ili devet bodova iza Crvene zvezde u uvodnoj fazi šampionata. Ako ste konkurentni rival ne može da igra bez pritiska. Teško mu je. Setite se kako su se crveno-beli mučili dok se nisu odvojili na tabeli. Protiv Spartaka kući ili Proletera u gostima. To vam je isto kao kad mi, protiv nekog, povedemo 2:0. Tek onda igramo sa više samopouzdanja, osećamo se komotnije. Nadam se da ćemo biti konkurentni – zaključio je Stanojević za Mozzart.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike