Real pobeđuje, Luka Jović ponovo na klupi

02.01.2021

22:33 >> 22:34

0

Autor: Milan Nastić

Madriđani bolji od Selta sa 2:0

Real pobeđuje, Luka Jović ponovo na klupi
Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez/

Fudbaleri Reala ostvarili su pobedu nad Seltom rezultatom 2:0 u 17. kolu Primere i tako izbili na prvu poziciju španskog prvenstva sa 36 bodova, ali imaju tri utakmice više u odnosnu na drugoplasirani Atletiko iz Madrida koji ima 35 bodova.

Nema dileme da nas do kraja sezone očekuje izuzetno zanimljiva Primera gde će gradski rivali voditi žestoku borbu za šampionsku titulu.

Pročitajte još

“Kraljevski”klub je tako ostvario i šesti trijumf u poslednjih sedam u šampionatu i time pokazali da se nalaze u odličnoj formi.

Strelci za domaćine su bili Lukas Vaskez u 6. minutu, a konačni rezultat je postavio Marko Asensio u 53.minutu.Inače, jedan drugom su bili asistenti pri postizanju pogodaka.

Kao i u prethodnim mečevima, srpski repreznetativac Luka Jović je i ovaj duel presedeo na klupi, što sve više nagoveštava da Zinedin Zidan ne računa na našeg fudbalera i da bi mogao uskoro da promeni sredinu.

Što se tiče Selte, ekipa iz Viga je prekinula seriju pozitivnih rezultata u prethodnom periodu,gde su imali skor od pet pobeda i jednog remija i trenutno se nalaze na osmom mestu sa 23 boda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike