Junajted remizirao pred gradski derbi: Milivojević i Matić podelili bodove

03.03.2021

22:21 >> 22:29

0

Autor: N. St.

Gvardiola sve bliži novoj tituli

Junajted remizirao pred gradski derbi: Milivojević i Matić podelili bodove
Copyright Tanjug/Mike Hewitt/Pool via AP

Neće Mančester junajted u dobrom raspoloženju dočekati gradski derbi. Četvrti put su remizirali u poslednjih pet utakmica.

Milivojević i Palas su „otkinuli“ dva boda Solskjerovim pulenima – 0:0.

Nije utakmica obilovala sa mnogo šansi, više je imao gostujući tim, ali nisu uspeli da zatresu mrežu. Tako su dvojica srpskih igrača, koja su odigrala ceo meč podelila bodove. U pitanju su kapiten Palasa Luka Milivojević i Nemanja Matić.

„Crveni đavoli“ u nedelju gostuju na „Etihadu“ i pokušaće bar da smanje razliku između dva tima koja trenutno iznosi čak 14 bodova. Trijumf Gvardiole i ekipe bi značio da je i definitivno sve gotovo, mada i u ovom trenutku teško da neko može da ih stigne. Sa druge strane Hodžsonov tim je 13. sa 34 boda.

Da vesti budu još bolje za španskog stručnjaka na klupi „građana“ postarao se Barnli. Posle ubedljivog poraza od Totenhema su osvojili bod protiv Lestera (1:1). Vidra je pogodio u četvrtom minutu, a Ihenačo izjednačio u 34. Lester je tako ostao na trećem mestu sa 50 bodova i dao je šansu timovima koji su iza njih da ih ugroze (Vest Hem, Čelsi i Liverpul).

Najveće iznenađenje napravio je Šefild. Tim koji je odavno otpisan je ostvario tek drugu pobedu u šampionatu. Savladali su Aston Vilu – 1:0. Pogodak je postigao Mekgoldrik u 30. minutu, a trijumf dodatno dobija na značaju jer su od 57. igrali bez Jagielke koji je dobio crveni karton.

Ne menjaju ova tri boda mnogo, pošto je Šefild poslednji sa 14 bodova, Njukasl, prvi tim iznad opasne zone, ima 26 poena.

REZULTATI:
Barnli-Lester 1:1
Šefild-Aston Vila 1:0
Kristal Palas – Mančester junajted 0:0

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike