Partizan bio spreman da mu preda Mocinu "desetku", sada prolazi kroz najteže dane u karijeri

02.09.2022

08:42

0

Autor: 24sedam

Nije tako davno bilo kada je Đerlek ušao u prvi tim crno-belih

Partizan bio spreman da mu preda Mocinu "desetku", sada prolazi kroz najteže dane u karijeri
djerlek - Copyright MN Press

Obećavao je mnogo kao klinac, a onda se potpuno izgubio iz vidokruga srpskih navijača napustivši Partizan. Armin Đerlek, svojevremeno jedan od najtalentovanijih fudbalera u generaciji 2000, trenutno proživljava teške dane u turskom Sivasporu, gde po svemu sudeći neće dobiti priliku da igra.

- U Sivaspor je došao iz Partizana, bio je među najperspektivnijim mladim fudbalerima. Odigrao je ukupno 100 minuta na devet prvenstvenih utakmica. Stalno odlazi na pozajmice. Trenutno nije licenciran. Treneru Rizi Čalimbaju se ne dopada njegov pristup, a ugovor mu traje do 2024. godine - napisao je na Tviteru turski nvoinar Mustafa Ateš.

 

 

Đerlek je svojevremeno bio najtalentovaniji polaznik škole OFK Beograda, odakle je otišao u Partizan posle višemesečnog natezanja oko toga da li će karijeru nastaviti među crno-belima ili u redovima Crvene zvezde.

Izabrao je Partizan, u čemu mu je pomogao i stav navijača Zvezde koji imaju prema igračima bošnjačkog porekla, ali se u Partizanu uprkos brojnim prilikama kod trenera Miroslava Đukića nije izborio za minutažu. Odlazak u Sivaspor nije bio pravo rešenje.

MN Press
 

Umesto prostora za igru dobio je mesto na klupi, pa na tribinama, sve dok ga nisu prosledili na pozajmicu u slovenački klub Aluminij. Za sezonu i po odigrao je 25 mečeva i postigao pet golova. Prošlo proleće uopšte nije igrao zbog povrede, a sada se nije izborio za šansu u turskom klubu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike