Unutar hotela u kome praznici traju cele godine, a Deda Mraz dolazi u posetu i leti (FOTO)

20.12.2022

16:34

0

Autor: A.G.

Iako temperature u ovom delu sveta leti dostižu do 30 stepeni, zimske radosti su svuda oko vas

Unutar hotela u kome praznici traju cele godine, a Deda Mraz dolazi u posetu i leti (FOTO)
Hotel u kome praznici traju cele godine - Copyright Profimedia

Svoje omiljeno doba godine možete proslaviti u bilo koje vreme u hotelu „The Inn at Christmas Place“ u Tenesiju, koji ne dozvoljava da se magija završi.

Bajkovita svetla, jelke, irvasi i još mnogo prazničnog šarenila celom hotelu dodaju malo decembarske magije bez obzira na datum i vremenske prilike.

„Zašto bi radost Božića bila ograničena na samo jedan dan, kada svaki dan možemo pretvoriti u praznik“, poručuju vlasnici ovog neobičnog hotela.

Sa udobnim sobama savršeno opremljenim da predstavljaju prazničnu sezonu, ovaj hotel će učiniti da se osećate kao da ste se „preneli“ u decembar, bilo da ga posećujete u junu ili septembru.

Svaka od 145 soba za goste je ukrašena osvetljenim jelkama, vencima, skulpturama irvasa i posteljinom od crvenog somota, tako da se u njima oseća pravo tradicionalno božićno iskustvo, a jedna soba koja se definitivno izdvaja od svih je hotelski apartman Deda Mraza.

Održite prazničnu magiju živom u bilo koje doba godine u slikovitom bavarskom hotelu „The Inn at Christmas Place“ koji gostima pruža osećaj Božića tokom cele godine!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike