Prepoznajte se! Jedan znak Zodijaka je ljubomorniji od ostalih

01.10.2021

17:00

0

Jarčevi ne zaboravljaju loše iskustvo, Strelac je retko ljubomoran, a ako ste u vezi sa Ovnom, spremite se za emocionalni tobogan

Prepoznajte se! Jedan znak Zodijaka je ljubomorniji od ostalih
Copyright Profimedia

Ljubomora nije nešto nad čime imamo potpunu kontrolu i to je vrlo nezdrav, kontraproduktivan osećaj zbog koga se osećamo nezadovoljnim. Ljubomora je isto tako i prirodna, instinktivna emocija koju svako doživi u nekom trenutku svog života.

Saznajte koji znak Zodijaka u tome prednjači.

Ovan

Bez obzira koliko Ovnovi izgledali samouvereni i jaki, često u sebi nose i dozu nesigurnosti. Ako ste u vezi sa Ovnom, spremite se za emocionalni tobogan, jer istina je da Ovnovi uživaju u drami.

Bik

Bik je tvrdoglav i ne voli da pokazuje svoje emocije. Pošto su vrlo racionalni, nisu mnogo ljubomorni. Ako ipak postanu sumnjičavi, slediće svoje instinkte, a ako je krajnji rezultat onakav kakvog su se bojali, veća je verovatnoća da će stvari okončati tiho nego učiniti bilo šta da izazovu scenu.

Profimedia
 

Blizanci

Ljudi rođeni pod ovim znakom nisu skloni ljubomornim scenama iako ih ponekad prave bez razloga. Blizanci su svesni da su i sami skloni varanju, pa pretpostavljaju slično i za drugu stranu. Sumnja ih ponekad primorava da traže dokaze neverstva i postaju užasno nesrećni.

Rak

Rakovi ne doživljavaju ljubomoru često, jer kada su u vezi sa nekim, potpuno su posvećeni i očekuju isto od svog partnera. Ako postanu ljubomorni, čuvaće to u sebi. Kad jednom izdate Raka, nikada vam neće oprostiti.

Profimedia
 

Lav

Lavovi su obično ljubomorni zbog povređenog ega ili zbog straha da nisu dovoljno voljeni ili poštovani. Dakle, kada se Lav pobuni, onda je to manje zbog izgubljene ljubavi, a više zbog izgubljene moći. Skloni su da očekuju previše od partnera.

Devica

Device vole da drže emocije pod kontrolom, ali ispod svega toga mogu biti izuzetno ljubomorne. Pogledajte u njihove oči i videćete njihova prava osećanja. Ako su vam sumnjičavi, neće vam se suprotstaviti sve dok temeljno ne istraže situaciju.

Vaga

Vage žele dve stvari, da se svide drugima i da izbegnu sukobe. Nažalost, oni imaju tendenciju da budu nesigurni i mogu postati ljubomorni. Budući da će učiniti sve kako bi izbegli sukob i eventualno naljutili nekoga, skrivaće svoju ljubomoru sve dok su u stanju.

Profimedia
 

Škorpija

Škorpija je najljubomorniji od svih znakova. Mogu biti veoma kontrolisani svojom ljubomorom i sposobni su da je usmere u produktivnija područja.

Strelac

Strelac je retko ljubomoran, a kada i jeste teško da će to priznati. Međutim, imaju veliki problem sa prevarom i neće je oprostiti ili zaboraviti ako sumnjaju da ste im neverni. Najbolje je da odmah sednete s njima i uverite ih da sa vaše strane nema laži kako njihova ljubomora ne bi eksplodirala.

Jarac

Jarčevi nikada ne mogu oprostiti niti zaboraviti loše iskustvo. Iznenađujuće, nisu mnogo ljubomorni, pa nikada ne istražuju postupke svojih partnera. Međutim, ako saznaju da su prevareni, zalupiće vrata i prekinuti vezu.

Profimedia
 

Vodolija

Vodolije su nepredvidive i obično nikome ne pokazuju svoje prave emocije. Obično ne pate, a ako pate, pokušaće to da prikriju. Jednom prevareni, neće tražiti razlog. Oni će jednostavno otići!

Ribe

Ribe su najmanje ljubomorne, ali ipak imaju svoje ljubomorne trenutke. Ribe su empatične i veoma su svesne osećanja drugih ljudi. Njihova žestoka lojalnost čini ih posesivnim i zahtevnim, što se može pretvoriti u ljubomoru a da toga nisu ni svesni.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A. G.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike