O kojim poslovima maštaju horoskopski znaci: Blizanci bi u medije, a Bik u ugostiteljstvo

09.03.2021

13:30 >> 10:18

0

Sve na neki način privlači umetnost, ali bi neki voleli da budu kreativci a neki sami svoje gazde

O kojim poslovima maštaju horoskopski znaci: Blizanci bi u medije, a Bik u ugostiteljstvo
Copyright Pixabay

Možda vam to ne deluje na prvi pogleda ali muškarac Ovan potajno želi da postane glumac i to komičar, mada bi voleo da se oproba i kao muzičar, reli vozač i lekar. Voleo bi da ima i moć kao oficir ali i da bude inženjer. Žena rođena u ovom znaku želi stabilnu karijeru, da bude moćna i da se njeno mišljenje uvažava, pa bi najradije bila novinar. Ali razmišlja i o tome da društveni status postigne dobrom udajom.

Pixabay

Bik je strpljiv i uporan i najviše bi voleo da sam bude svoj gazda i da ne zavisi ni od koga. Zato bi najradije imao svoju malu firmu i bavio se ugostiteljstvom. Voleo bi da se oproba i kao slikar, muzičar i da se bavi modom, dizajnom, filmom, pisanjem. Žena Bik takođe ima smisla za umetnost i volela bi da se bavi medijima, filmom ali je privlači i privatni biznis, dizajniranje nameštaja, tekstila i nakita. Često razmišlja i o tome da se oproba u prodaji nekretnina i poslovima u modnoj industriji.

Pixabay

Blizanci misle da bi se najbolje snašli u medijima i marketingu jer su veoma snalažljivi. Posebno bi im se dopalo da budu novinari i da dolaze do strogo poverljivih informacija. Iako su skloni menjanju poslova, omiljeni su na radnom mestu a oni bi želeli da se oprobaju i kao sportisti, pevači, glumci, pisci. Ženu rođenu u ovom znaku privlače putovanja i mašta da bude turistički vodič, trgovački putnik, režiser, producent.

Pixabay

Muškarac rođen u znaku Raka bi se najradije bavio privatnim biznisom, imao bi svoj hotel, restoran ili možda sportski klub i teretanu. On obožava da se bavi kolekcionarstvom, istorijom, trgovinom umetničkim predmetima, slikarstvom i pisanjem. Žena Rak od svega najviše želi da se dobro uda a onda može da bude i profesorka, umetnica ili modni dizajner.

Pixabay

Lav uvek želi da bude na čelu tima, kao šef i direktor, i da svi od njega primaju naredbe jer je on najkreativniji. Kako u svemu voli da bude na vrhu, voleo bi da se oproba u politici, vojsci, sportu, filmu, diplomatiji. Žena u ovom znaku bi uvek izabrala profesiju gde bi bila u centru pažnje: estradna umetnica, pevačica, glumica, stjuardesa, modna kreatorka.

Pixabay

Analitična Devica želi da bude psiholog, terapeut, profesor, pronalazač, arhitekta. Privlači je moda, novinarstvo, slikarstvo i pisanje. Uvek voli da radi sa strancima a muška Devica voli uslužne delatnosti, ekonomiju, zdravstvo. Skrivene želje su im da imaju puno životinja, prodavnicu kućnih ljubimaca ili bar golubarnik.

Pixabay

Muškarac rođen u znaku Vage je konkretan, on voli da ulaže u poslove sa nekretninama i da ulazi u poslove sa strancima što mu omogućava da više putuje. On je dobar pregovarač, organizator, književnik i matematičar. Žena Vaga sanja o tome da bude modni kreator, glumica, advokat, sudija, državnik ili bankar. Volela bi da se bavi i politikom ali i da napravi lep butik, cvećaru, parfimeriju ili kozmetički salon.

Pixabay

Škorpiju pre svega zanima novac pa zato muški predstavnik ovog znaka sanja da bude bankar, vlasnik kazina, kladionice ili stomatolog, plastični hirurg. I muške i ženske Škorpije bi volele da se oprobaju u poslu forenzičara, detektiva ili filmskog producenta.

Pixabay

Strelac želi da mu posao bude vezan za putovanja i da ne bude statičan. Kod njega svakog dana mora da se događa nešto novo. Bio bi veoma srećan da ima svoj salon automobila ili bar da radi u njemu. Voleo bi da radi u marketingu, turističkoj agenciji i da sarađuje sa strancima. Žena Strelac bi volela da se bavi estradom, filmom, turizmom ili da ima svoju galeriju ili antikvarnicu.

Pixabay

Jarac uvek bira posao koji ne mora da voli ali mu je veoma važno da ga obavlja pošteno i da ga niko ne kritikuje. Ali ako već može da bira da radi ono što voli, onda bi bio najsrećniji da se posveti muzici, slikarstvu, istoriji, astrologiji, arheologiji. Žena Jarac bira zanimanja u kojima je sve jasno i precizno, kao što je knjigovodstvo ili matematika.

Pixabay

Muškarac Vodolija voli poslove u medijima, trgovini, politici, informatici i sportu, naročito u košarci. Ono što je jedna od njihovih velikih i skrivenih želja je da budu vlasnici izdavačkih kuća, knjižara ili bar šarmantnog kafića u koji mu svraćaju svi poznanici iz kraja. Ženi Vodoliji je najvažnije da nema fiksno radno vreme i najviše joj odgovara da se bavi marketingom.

Pixabay

Muškarca Ribu privlače poslovi u kojima dolazi u dodir sa mnogo ljudi, voli društvo umetnika i sportista i da se bavi timskim radom. Žena Riba voli da putuje i stiče nova poznanstva. Najradije bi bila farmaceut, kozmetičarka, hemičarka ali i balerina, plesačica, sportistkinja.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike