Blizanci, Rak i Vaga treba da se klone ljubavnih veza ove godine

10.03.2021

12:00 >> 15:14

0

Zvezde im, što se tiče ljubavi, nisu ni malo naklonjene

Blizanci, Rak i Vaga treba da se klone ljubavnih veza ove godine
Copyright Pixabay

Prema položaju zvezda i planeta, astrolozi savetuju da se tri horoskopska znaka ove godine klone ljubavnih veza.

Prvi koji bi morali da se pripaze ljubavnih veza su uvek romantični Blizanci. Ovo definitivno nije njihova godina što se tiče ljubavi. Bolje bi im bilo da se posvete nekom usavršavanju ili poslu jer od ljubavi ove godine nema ništa. Isuviše su rastrzani ove godine da bi imali uspeha u ljubavi. Time bi sebi samo natovarili još jedan problem na leđa. Jednostavno ovo nije vreme kada treba donositi odluke za čitav život.

Pixabay

Vaga bi morala prvo da raščisti emotivnu prošlost pa tek onda da počne da razmišlja o budućim ljubavima. Pre svega, ona mora jasno da označi svoje prioritete i da samoj sebi kaže šta želi a šta ne želi kako ne bi ponavljala greške iz prošlosti i opet upadala u iste zamke. Vage bi čak mogle da potraže pomoć od nekog terapeuta koji bi im mnogo jasnije razgraničio njihove emocije i ukazao na greške. Ove godine posebno Vage bi trebalo da se pripaze od ljudi koji njima emotivno manipulišu.

Pixabay

Rak sve emotivno doživljava i čak i najmanja reč ili bezazleni postupak mogu da ih povrede. A ova godina je za njih posebno osetljiva i najbolje bi bilo da je rezervišu samo za sebe. Ovo je period kada bi trebalo da prebole neke ljude, ne samo one sa kojima su bili u ljubavnoj vezi već i prijatelje i rođake koji su ih na neki način izdali. Iako dobijaju savet da dugogodišnju bivšu ljubav treba da zaborave i nađi nekog novog, to trenutno nije moguće. Rak jednostavno nije spreman jer su mu emocije još uvek podeljene i sklon je opraštanju što je za njega najgora opcija.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike