Horoskopski znaci koji ne padaju na lepotu: Bitnija im je pamet nego izgled

24.07.2021

19:00 >> 19:17

0

Četiri horoskopska znaka od partnera traže malo više od samo fizičke privlačnosti

Horoskopski znaci koji ne padaju na lepotu: Bitnija im je pamet nego izgled
Pixabay

Naravno da svi prilikom upoznavanja obraćamo pažnju na fizički izgled i da li nam se ta osoba dopada ili ne. Sledeći korak je procena da li nam neka osoba odgovara i inetelektualno, da li imamo o čemu sa njom da pričamo i da li imamo zajednička interesovanja.

Pročitajte i ovo:

Nekim horoskopskim znacima to nije važno, dok drugi isključivo biraju partnera na osnovu inteligencije.

Blizanci su veoma inteligentni, radoznali, postavljaju puno pitanja i vole da vode glavnu reč. Zato njima najviše odgovara partner koji će moći da doskoči njihovim pitanjima i koji će imati svoje mišljenje. I ovo uglavnom važi za žene rođene u znaku Blizanca. Muškarci ipak više preferiraju izgled.

Pixabay

Škorpijama su osećanja u prvom planu a kada biraju partnera traže emocionalnu inteligenciju. One traže partnera koji će moći da razume njihove najdublje tajne i najintimnija osećanja. S druge strane, cene partnera koji se neće stideti da javno pokaže svoje emocije.

Jarčevima jeste lepota bitna ali ispred nje stavljaju pamet. Njima je najvažnija racionalnost i logika pa to isto traže i od partnera. Kako je Jarac veoma ambiciozan znak, privući će ih osoba koja je vredna i ambiciozna i koja se trudi da postigne zacrtane ciljeve.

Pročitajte i ovo:

Vodolija uživa u druženju sa osobama sa kojima može da priča o književnosti, filozofiji, nauci. Privlače ih partneri koji stalno tragaju za novim saznanjima i koji stalno unapređuju svoj intelekt i obrazovanje.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti