Večeras tačno u 20.39 stiže pun mesec u Jarcu! Donosi velike transformacije ovim znacima Zodijaka

13.07.2022

09:30

0

Pun mesec u znaku Jarca predstavlja moćan lunarni ciklus, snažnu energiju i intenzivne emocije

Večeras tačno u 20.39 stiže pun mesec u Jarcu! Donosi velike transformacije ovim znacima Zodijaka
Supermesec - Copyright AP Photo/Emrah Gurel

Poznato je da pun Mesec često može izazvati konflikte, dramu, nagle promene, ali može i poslužiti kao energija koja će vas podstaći da se oslobodite negtivne energije. Svaki pun Mesec naglašava kraj jednog ciklusa, pa tako i ovaj može ukazati ne prestanak s lošim navikama, odbacivanje svega onoga što nas opterećuje i koči. Istovremeno, bićemo pod uticajem retrogradnog Neptuna koji razbija sve iluzije, dok nas retrogradni Saturn uči da budemo disciplinovani i posvećeni svojim ciljevima.

Na ova 4 horoskopska znaka će najviše uticati današnji pun Mesec u Jarcu.

Rak

Tokom ovog punog Meseca mogli biste primetiti velike promene - uticaće na vaše opšte blagostanje, na zdravlje i partnerski odnos. Ovaj Mesec pruža priliku da preispitate kako možete uneti više stabilnosti u svoje odnose. Ali da biste imali vezu kakvu ste oduvek želeli, možda ćete se morati osloboditi određenih obrazaca koji vas drže zaključanim u toksičnoj dinamici. Ako znate da nešto ne funkcioniše, nemojte zanemariti taj osećaj, ne gurajte probleme pod tepih. S druge strane, ako vam srce govori da je nešto u redu, ne dozvolite da vas strah spreči u odnosima koje zaslužujete. 

Tanjug/AP Photo/Robert Michael/dpa via AP)
 

Jarac

Ne samo da je julski pun Mesec u vašem znaku, već je i vaš planetarni vladar Saturn u retrogradnoj fazi. To znači da tokom ovog punog Meseca mogu dominirati teške teme vezane za vašu percepciju sebe, vašu podsvest i način razmišljanja. Mesec vas podstiče da počnete da razmišljate van svoje zone komfora. Možete dobiti dublji uvid u događaje koji su vam se dogodili u posljednjih šest meseci. Osećaćete se emocionalno osetljivima, ali transformacije koje slede ne moraju nužno biti teške.

Pixabay
 

Vodolija

Julski pun Mesec može učiniti da se osećate pomalo usamljeno. Reč je i o tome da ćete možda mnogo vremena posvetiti poslu, a nešto manje društvenom životu. Sada je takođe dobro vreme da se fokusirate na sebe. U teoriji razumete mnoge stvari, ali praksa nije tako laka.

Tanjug/Charlie Riedel
 

Vaga

Vage mogu osetiti i "tornado". Iznad svega, vaš način komunikacije će biti napadnut. Ali i vaš dom i porodica, gde se morate suočiti sa realnošću. Ako kod kuće ima sukoba, možda će vas ovaj pun Mesec konačno podstaći da kažete svoju istinu. Sada je odlično vreme za preuređenje stana, čišćenje... Stvorite siguran i prijatan prostor kod kuće gde ćete rado provoditi letne dane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike