Ma, hajde ti što imaš tri braka! Nataša Bekvalac tražila od majke savet, a onda je ona pokosila jednom rečenicom

11.04.2021

13:25 >> 17:56

0

Autor: D. Božović

Pevačica je trenutno solo, a na izjavu svoje majke slatko se nasmejala

Ma, hajde ti što imaš tri braka! Nataša Bekvalac tražila od majke savet, a onda je ona pokosila jednom rečenicom
Copyright ATAInages/ Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac je poznata po tome da voli da zbija šale na svoj račun, i sa pratiocima podeli porodične snimke bez ikakvog ustručavanja. Ovoga puta Bekvalčeva je objavila video razgovora sa svojom majkom gde joj je zatražila savet za uspešan brak, ali nije dobila odgovor kakav je očekivala. Naime, majka Mira joj je jednom rečenicom odbrusila, ne želeći da joj se meša u život.

U okviru Instagram storija Nataša je objavila snimak ispod kojeg je napisala ,,ćaskanje sa kevom”, a u nastavku pročitajte kako su to njih dve razgovarale o brakovima.

– Ni za brak ni van braka nemam ništa da ti kažem – rekla je majka Nataše Bekvalac.

– Pa kako, ti si u braku, možeš da nam pomogneš – bila je uporna Nataša.

– Ajde, m*rš ti što si u tri braka bila – rekla je Mira, a onda se Bekvalčeva nasmejala i više nije imala pitanja za svoju majku.

Printscreen Instagram/bekvalceva

Podsetimo, Bekvalčeva iza sebe ima tri braka i dve ćerkice, Katju i Hanu. Prva velika ljubav naše pevačice bio je nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, koga je upoznala 2004. godine. Svoju veliku ljubav krunisali su brakom 2006, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Hanu. Međutim, idila je srušena kao kula od karata kada je Danilo u junu 2008. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Međutim, ubrzo su počela šuškanja da je nakon Ikodinovićeve nesreće u njihovom braku sve krenulo nizbrdo, a potvrda ovih navoda stigla je u januaru 2011. godine, kada je par obelodanio da na svoju ljubav stavlja tačku.

Četiri godine nakon kraha prvog braka, Bekvalčeva je ponovo pronašla sreću, i to pored Ljube Jovanovića. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u njenom stanu, samo u prisustvu kumova, a bračna sreća je trajala dve godine. U martu 2017. saopštili su da se razvode.

Nakon Ljube, Nataša je upoznala Luku Lazukića, IT stručnjaka, kome se Bekvalčeva septembru 2017. godine zavetovala na večnu ljubav. Njih dvoje su dobili ćerku Katju, ali zbog porodičnih problema su se već u oktobru 2019. godine razveli.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike