Ko su sinovi Lazara Ristovskog i njegove bivše supruge Danice: Obojica su umetnici, jedan od njih je bio u poznatom kvizu

30.04.2024

08:30

0

Razlika među braćom je šest godina

Ko su sinovi Lazara Ristovskog i njegove bivše supruge Danice: Obojica su umetnici, jedan od njih je bio u poznatom kvizu
Danica i Lazar Ristovski - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Lazar Ristovski je privukao veliku pažnju javnosti kada se saznalo da je u vezi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić.

Pre ove ljubavne veze, Lazar je bio više od četiri decenije u braku sa glumicom Danicom Ristovski, a zajedno su dobili dvojicu sinova - Petra i Jovana.

Ko je Petar Ristovski

Stariji sin Lazara i Danice je Petar, koji je inače stariji šest godina od sadašnje izabranice svog oca. Kao i roditelji, i on je krenuo putem umetnosti i postao poznati reditelj. 

Petar je oženjen glumicom Teodorom Ristovski, a nedavno se pisalo o tome da ju je svekar spojio sa svojom sadašnjom izabranicom, te će njih dve deliti kadar u njegovom novom projektu.

Ko je Jovan Ristovski

Jovan je mlađi sin Danice i Lazara, a zanimljivo je da je on isto godište kao i Anica Lazić. 

On je takođe uplovio u glumačke vode, a pre nekoliko godina je učestvovao u kvizu "Potera", što je privuklo veliku pažnju.

Tada je, na pitanje da li se plašio kako će javnost reagovati na njegovo učešće ukoliko ne ostvari uspeh, jer ipak je dete poznatih roditelja, odgovorio:

- Uvek treba biti hrabar, hrabar čovek donosi dobre odluke. Ne plašim se nikoga, osim Lazara. Svako ima pravo da moje učešće primi kako želi, a šta će reći ili napisati o meni posle ovog kviza nije mi baš bitno, jer znam ko sam i za šta sam sposoban - rekao je tada Jovan.

ATAImages/Stefan Tomašević
Danica i Lazar Ristovski

Roditelji su ponosni na sinove

Danica i Lazar, iako razvedeni, sa sinovima svako od njih ima dobar odnos. 

- Oni su pre svega dobri ljudi i džentlmeni. Nadam se da su nasledili naše najbolje osobine i u ljudskom i umetničkom pogledu. Nije jednostavno biti dete uspešnih roditelja, a to što su i oni prisutni u sferi umetnosti je sasvim prirodno. Naš stariji sin Petar već prvim filmom i serijom „Kralj Petar“ je pokazao umetničku zrelost i dar, dok će Jovan, koji je uvek deo produkcijskog tima, sada i zaigrati u našoj novoj seriji „Drim tim“ - ispričala je svojevremeno o svojim sinovima Danica Ristovski.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike