Nikoga se ne plašimo, jer slobodna i slobodarska Srbija nema čega da se plaši: Nova poruka predsednika Vučića!

19.05.2024

18:00

0

Mi tražimo od naroda dozvolu da radimo i gradimo, i da nam cela zemlja ide napred, jasan je bio predsednik Srbije

Nikoga se ne plašimo, jer slobodna i slobodarska Srbija nema čega da se plaši: Nova poruka predsednika Vučića!
Copyright Tanjug/Video

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić na današnjem mitingu liste "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" poručio je da na predstojećim izborima traži i veruje u ubedljivu pobedu u svim lokalnim samoupravama, kao i da ide u Njujork da se borim za našu Srbiju.

"Ponosan sam na sve što smo uradili, ponosan sam što smo pokazali da i svi mi, koji ne moramo u svemi da smo saglasni, kada je u pitanju opstanak naše zemlje, možemo da budemo zajedno, i možemo da radimo zajednički u interesu svih naših građana", rekao je Vučić i dodao:

"Hvala ljudima koji su dobro razumeli težinu trenutka, hvala našim koalicionim partnerima. Danas je svejedno iz koje partije neko dolazi, važno je da zajednički veliki posao obavimo".

 

 

"Mi tražimo od naroda dozvolu da radimo i gradimo, i da nam cela zemlja ide napred. U svim lokalnim samoupravama tražim od vas i očekujem ubedljivu pobedu, jer to je dokaz i to je najbolji pokazatelj da će ti ljudi da imaju dobru budućnost", naveo je Vučić i nastavio:

"Ja idem u Njujork, ne da se borim protiv nekoga, ne čak ni da se borim protiv velikih sila, idem da se borim za našu Srbiju i to nije ni protiv koga, ni u našoj zemlji, ni u regionu. Biće borba neprestana, i biće im teže nego što su mislili. Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga al' zube polomi".

Na kraju, predsednik Vučić je zaključio:

"Nikoga se ne plašimo, jer slobodna i slobodarska Srbija nema čega da se plaši. Hvala vam za ljubav prema Srbiji. Neka živi Srbija! Do konačne pobede"!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike