Rastaju se posle 42 godine braka: Razveli se Danica i Lazar Ristovski

13.02.2022

19:15

1

Autor: Marija Mitić

Rastanak se dogodio pre godinu dana, a sve do sada čuvali su to samo za sebe

Rastaju se posle 42 godine braka: Razveli se Danica i Lazar Ristovski
Danica Ristovski, Lazar Ristovski - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumac Lazar Ristovski i njegova supruga Danica, odlučili su da stave tačku na svoj brak. Popularni glumački par, je, prema pisanju domaćih medija, odlučio da se raziđe i to posle 42 godine braka.

Par je ovu odluku dugo držao i tajnosti, a potom je saopštio samo bliskim prijateljima. Kako piše Kurir, oni će to uskoro obelodaniti i u javnosti, a rastali su se još prošle godine.

ATAImages/ S.T.
Porodica Ristovski

Prema daljim pisanjima, par je ostao nakon rastanka u dobrim odnosima.

Danica i Lazar upoznali su se na prvoj godini glume, a venčali 1980. godine. Lepa glumica nedavno je za medije otkrila da se zaljubila u Lazarev šarm i lepotu. 

 - Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav - istakla je Danica tada i dodala:

 - A ljubav dobija oblik vode: tamo gde je staviš, gde se zadrži, takva i bude. Teče, ima svoje promene, ali je uvek tu. Nemam nikakav recept za brak: čovek je srećan ako mu se desilo nešto lepo - rekla je ona za Novosti.

Inače, pre nekoliko godina domaći mediji pisali su da ovaj par ima jedno važno pravilo, kog se pridržava od početka braka. Naime, navodno su se oni još pre mnogo godina dogovorili da Lazar sme da igra ljubavne scene, a Danica ne.

ATAImages/ A.A.
Porodica Ristovski

Par ima sinove Petra i Jovana, koji su takođe u svetu filma - kao uspešni reditelj i filmski producent. Zajedno su radili na seriji "Drim-tim", a Danica je posle toga otišla u penziju i radila "Igru sudbine".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike