Asmin i Aneli se večeras suočavaju! On zapenio: Ako se ovo desi, napušta emisiju!

20.05.2024

19:02

0

Autor: M. V.

Na njihovo nademtanje čeka se mesecima

Asmin i Aneli se večeras suočavaju! On zapenio: Ako se ovo desi, napušta emisiju!
Asmin Durdžić - Copyright Printscren/Youtube/HYPE TV

Asmin Durdžić večeras će se naći oči u oči sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić.

Njih dvoje će u emisiji uživo moći da kažu sve što im je na duši, budući da je njihova priča aktuelna u medijima još od početka "Elite".

 Asmin, koji ima nadimak Alibaba, oglasio se na Instagramu kada je rekao i kako će napustiti emisiju, ukoilko ga budu prekidali.

- Želim da stavim tačku na sve i da nastavim život sa ženom koju volim, u miru! Sa Stanijom! Alibaba se ne boji nikoga, ne boji se ničega, jer sam ispravan, ako neko misli da treba da se suoči sa mnom, neka je dovedu meni pred noge! Tu sam! Bolje da se suočim pred milionima, nego da me ganja po Balkanu i izmišlja laži! - istakao je Asmin, kome će u programu uživo pitanja postavljati Dušica Jakovljević, koja se nedavno vratila na Pink.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Asmin Durdžić

 

- Dogovor je da svi u "Eliti" gledaju lajv, od početka do kraja. Molim vas da mi javljate da li je lajv, ako ne bude, da idem kući. Hvala što brinete i savetujete me, ja se ne suočavam sa Dušicom nego sa "Kanalnom" tako da Dušica nema šta da priča. Kao što sam rekao, ako ne budem mogao da vodim dijalog kao normalna osoba, samo ustanem i odem. Ako me voditeljka bude prekidala samo ustanem i odem - napisao je Durdžić u sklopu objave.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Aneli Ahmić

 

Podsetimo, Aneli i Asmin tokom odnosa su dobili i ćerku Noru. Durdžić je trenutno u vezi sa starletom Stanijom Dobrojević

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike