S1mple otkrio za koga će navijati u finalu Lige šampiona, a progovorio i o svojoj karijeri

21.05.2024

00:44

0

Za koga ćete vi navijati?

S1mple otkrio za koga će navijati u finalu Lige šampiona, a progovorio i o svojoj karijeri
S1mple, arhiva - Copyright RUR/PGL

Finale Lige šampiona na programu je 1. juna na Vembliju. Navijači željno iščekuju okršaj Real Madrida i Borusije Dortmund, a među njima je i čuveni Counter-Strike profesionalac, Oleksandra "S1mple" Kostilijeva.

Tokom svog nedavnog strima, Ukrajinac je otkrio da će podržati Borusiju Dortmund, konkretno igrača Marka Rojsa, koji igra za nemački klub od 2012. godine i koji se nedavno spektakularno oprostio od kluba.

Na temu njegove profesionalne Counter-Strike karijere, S1mple je neaktivan od oktobra 2023. godine – jedini izuzetak bio je turnir Blast Spring Showdown, gde je igrao kao izmena za Team Falcons. Ekipa je ispala posle samo jednog poraza, piše RUR.

S1mple je i dalje član NAVI-a, ali je izjavio da se nada da će tokom letnje pauze uspeti da pronađe novi tim. Ova pauza će trajati od juna do početka jula, tako da ćemo verovatno tada saznati šta je profesionalac odlučio.

"Pošto je NAVI uzeo Major, moji planovi su se promenili. Videću kakve su mi opcije tokom međusezone. Reshuffle obično imamo odmah posle Majora, ali je situacija sada malo drugačija".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike