Incidenti bivših supružnika o kojima javnost i dalje bruji: Nasilje, preljube, suđenja zbog alimentacije!

28.05.2023

08:45

0

Njihovi skandali se još prepričavaju

Incidenti bivših supružnika o kojima javnost i dalje bruji: Nasilje, preljube, suđenja zbog alimentacije!
Tanja Savić, Jelena Radanović i Anabela Atijas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Proteklog petka odigrala se prava drama ispred porodične kuće Jelene i Slobe Radanovića u Višnjičkoj banji, kada je njen bivši suprug došao po sinove, kako bi proveli vikend kod njega. Tada, nova izabranica Jeleninog bivšeg ju je snimala telefonom, kako je pevačeva žena navela, što je dovelo do incidenta koji je rezultirao i fizičkim obračunom.

Jelenina trudna sestra je odmah obavestila policiju o svemu, nakon čega su se one zajedno uputile u Urgentni centar. Pošto je izvršila lekarske preglede, Jelena je na svom Instagramu otkrila pozadinu sukoba, kao i dotad nepoznate detalje odnosa sa nekadašnjim izabranikom, kog optužuje sa novonastale povrede. Sloba je za to vreme nastupao u Sloveniji, ali se o svemu nakndano oglasio.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena i Sloba Radanović

Ovo, međutim, nije i jedini incident bivših supružnika koji je prodrmao estradu i o kom se i dalje priča.

Anabela Atijas i Gagi Đogani

Anabela Atijas i Gagi Đogani devedesetih su harali dens scenom, a iz braka imaju dve ćerke, Ninu i Lunu Đogani. Njihov brak je trajao više od decenije, a nakon burnog razvoda - u više navrata su pokušavali da obnove odnos i postanu prijatelji. Na „kamen spoticanja" su, pak, naišli govoreći javno o psihičkom, pa i fizičkom nasilju koje je Anabela trpela, a onda i tokom učešća u „Zadruzi"...  Strasti su se tek nedavno, naizgled, stišale - pošto su viđeni na jednom porodičnom ručku koji je prošao bez drame.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas i Gagi Đogani

Tanja Savić i Dušan Jovančević

Celokupna javnost bila je iznenađena kada se Tanja Savić na vrhuncu karijere povukla, pa otišla iz Srbije i udala za Dušana Jovančevića sa kojim je život nastavila u Australiji i rodila mu dva sina. Njihov odnos se naizgled činio skladnim, međutim, mnogi su primetili da Tanja nije ona stara, jer je delovalo kao da živi u strahu. Prava drama nastala je kada je pevačica odlučila da se razvede i o svemu progovori javno, nakon čega je Dušan pokupio njihove sinove i bez pevačicinog znanja ih odveo u Australiju. 

Tanjina borba za starateljstvo je trajala mesecima, a nakon iznošenja prljavog veša i neviđanja dece, Savićeva je pomoću institucija uspela da se izbori za starateljstvo i sinove vrati u Srbiju. Danas sinovi žive sa njom u Smederevu, ali porodična drama se još nije stišala i često se odvija i preko novina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušan Jovančević i Tanja Savić

Ana Sević i Darko Lazić

O prekršajima Darka Lazića se mnogo pisalo, a pevač je novinske stupce svojevremeno punio i zbog rata sa bivšom suprugom Anom Sević, kojoj nije plaćao alimentaciju za ćerku Lorenu. Lazić je u više navrata isticao da nema dugovanja, međutim, Sevićeva je tvrdila drugačije. Pisalo se da pevač duguje čak 32 alimentacije. Ana ga je tužila još 2019. godine, a jednom prilikom se oglasio i Sevićkin advokat, Miša Petrovski, koji je otkrio da je Darko trebalo da plaća 50 hiljada dinara mesečno. U jednom momentu joj je dugovao čak 1,4 miliona dinara.

Sud je navodno doneo presudu u korist Ane Sević, a Lazić je usled mnogobrojnih problema sa zakonom dobio uslovnu kaznu od godinu dana, usled koje je važilo pravilo da ako zakasni sa uplatom alimentacije samo jedan dan, ide u zatvor na tri meseca.

Antonio Ahel/ATAImages
Darko Lazić i Ana Sević

Šakira i Pike

Ljubavne drame ne znaju za granice - te se tako brojni parovi i u svetskom šoubiznisu javno prepucavaju, poput Šakire i Đerarda Pikea. Osim što su se rastali zbog izvesne preljube o kojoj su prvo brujali svetsli mediji, ozbiljna drama dogodila se i pošto je akonto svega pevačica objavila i pesmu.

Razni sitni incidenti zatim su zatrpali njihov put ka dobrim odnosima, najpre zbog dece o kojoj se i dalje u izvesnoj meri zajedno staraju. Među njima, međutim, poput bombe je odjeknuo taj kako je Šakirin brat udario Pikea pesnicom tokom vikenda kada je fudbaler prvi put išao u Majami da poseti mališane. Kasnije, on je to demantovao, ali snimak koji tvrdi suprotno i dalje kruži društvenim mrežama. Šakira sve vreme - samo mudro ćuti.

Profimedia
Šakira i Žerar Pike

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike