Ana Sević o dugovima bivšeg muža: Vratio mi je dva miliona, sad više nemamo problema!

19.11.2022

11:55

0

Kada je pre tri godine tužila Darka Lazića, dugovanje je tada bio upola manje

Ana Sević o dugovima bivšeg muža: Vratio mi je dva miliona, sad više nemamo problema!
Ana Sević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Sević je pre oko tri godine tužila kolegu i bivšeg supruga Darka Lazića zbog neisplaćene alimentacije, a sada - sud je presudio u njenu korist. Onda, pevač je imao za zadatak da vrati dug od oko milion dinara, međutim danas, stvari su se promenile, pišu domaći mediji.

Lazić je do marta 2020. godine isplatio samo deo obaveza, pa je pevačica bila prinuđena da podnese i krivičnu prijavu protiv njega, budući da joj u tom trenutku dugovao još 19 alimentacija (950.000 dinara). Tek nedavno, kako je otkrila Sevićeva, bivši suprug joj je isplatio sva dugovanja, što je ukupno, kada se sve sabere, dva miliona dinara.

„Više nemamo problema!"

- Sud je doneo odluku u moju korist i Darko sada uredno plaća sve alimentacije. Isplatio je sva zaostala dugovanja i što se tih stvari tiče, više nemamo problema - kazala je Ana, piše „Alo", kojoj bivši suprug sada svakog meseca uplaćuje 50.000 dinara, a iako je njihov odnos prošao kroz turbulentni period, ona ističe da njihovoj ćerki nikada nije branila da ga viđa.

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Darku želim svu sreću u životu, a ako se dogodi da se ponovo oženi, naravno da ću dozvoliti našoj ćerki da mu ode na svadbu - istakla je ova poznata majka troje dece, koja se kada su mališani u pitanju uglavnom oslanja na „baka-servis".

„Dadilje nikad nisam imala"

- Kada imam obaveze, pomažu mi bake. Hvala Bogu što moja deca imaju žive i zdrave bake i što mogu da mi pomognu. Iako sada imam troje dece, nikada nisam imala dadilje - objasnila je ona, te dodala da na posao još uvek nema nameru da se vraća:

- Imam u planu da snimim pesmu, ali treba mi još malo vremena. Po zakonu imam pravo na dve godine odsustva jer sam rodila troje deca, mada nikada se ne zna, možda rodim i četvrto.

Pevačica, naime, još uvek nije spremna da se odvaja od svojih najmlađih.

- Daniel i ja smo planirali da otputujemo u Katar i da odatle pratimo Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali smo odustali. Čak smo kupili i karte, ali sam shvatila da neću dugo moći da izdržim da budem razdvojena od dece. Svakako ćemo gledati i navijati kod kuće. Inače, volim da idem na utakmice i primetila sam da se ljudi šokiraju kada me čuju kada opsujem. To je način da izbacim negativnost iz sebe, a da me niko ne gleda popreko. Obožavam fudbal, opušta me iako se nekada nerviram dok ga gledam - zaključila je ona za pomenute medije.

Ana Sević sa suprugom, ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike