Tanja Savić potresena posle masakra u školi: Samo jako grlite svoju decu, svakodnevno!

05.05.2023

09:55

0

Ona je msecima bila bez svoje dece

Tanja Savić potresena posle masakra u školi: Samo jako grlite svoju decu, svakodnevno!
Tanja Savić - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevačicu Tanju Savić neizmerno je pogodila tragedija u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", gde je dečak (13) ubio osmoro đaka i čuvara i teško ranio još šestoro osoba, pa je na svom Instagram proflu napisala šta smatra neophodnim da bi deca izrasla u dobre ljude.

 

 

- Grlite ih, grlite ih što jače. Neka vam govore da ste dosadni, neka pokušavaju da se otrgnu. Grlite ih kad kreću i kad dolaze. Sačekajte ih sa osmehom. Uvek saslušajte, te njihove njima na svetu najbitnije priče. Samo ih jako, jako grlite svakodnevno - napisala je Tanja, koja je mesecima bila bez svoje dece kada ih je otac Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju. 

Podsetimo, dečak K. K. (13) nalazi se u bolnici na neuropsihijatriji, dok je njegov otac Vladimir K. priveden i saslušan.

Tanjug/Miloš Milivojević
Beograđani odaju počast ubijenima u OŠ Vladislav Ribnikar

Posle strašnog zločina, dečak je sam pozvao policiju i rekao šta je uradio, te je sačekao policiju. On je pištolj uzeo od oca, iz sefa.

AP Photo/Armin Durgut MUP
Uhapšen ubica iz Mladenovca

Takođe, u toku noći došlo je do još jednog krvavog pira, kada je Uroš B. (21) ubio policajca (20) i njegovu sestru, dok je najnovija informacija da je ukupno preminulo čak osam osoba, a 13 osoba povređeno.

Ekipa 24sedam nalazi se na licu mesta, te možete pratiti dešavanja UŽIVO.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike