Jelena Radanović otkrila detalje odnosa sa bivšim mužem nakon incidenta: Naneo mi je povrede, njegova devojka me snimala telefonom!

27.05.2023

09:23

0

Slobina supruga van sebe nakon fizičkog obračuna

Jelena Radanović otkrila detalje odnosa sa bivšim mužem nakon incidenta: Naneo mi je povrede, njegova devojka me snimala telefonom!
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, juče je prijavila bivšeg supruga policiji i optužila ga za napad ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji, gde odnedavno živi sa sinovima i pevačem.

Naime, Jelenin bivši suprug sa kojim ima dva sina, izvesni I.M. i njegova trenutna supruga N.P. pozvali su policiju nakon što je došlo do incidenta između bivše i sadašnje supruge.

I.M. i N.P. su došli kako bi preuzeli decu za vikend, međutim, došlo je do iznenadne svađe, koja je rezultirala i fizičkim obračunom, odnosno uzajamnim odgurivanjem između Jelene i N.P. Jelena je nakon incidenta završila na Urgentnom centru, a sada se prvi put oglasila na svom Instagramu i otkrila detalje odnosa sa bivšim suprugom.

- Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Nas sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski - počela je Jelena i nastavila.

- Zaista ne mogu da prepričavam šta se danas detaljno desilo... Ali upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on! Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola, i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga. U policiju može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke - napisala je Jelena.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena i Sloba Radanović

Jelena je za kraj priznala da je njena odluka o razvodu najhrabrija stvar s kojom se suočila, ali i najteža.

- I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam... Čovek se tokom braka obogatio pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava, jer nema šanse da odem od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe... Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu... Zato me je Bog nagradio Slobom - zaključila je Jelena u svojoj objavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike