Anabela Atijas se podvrgla botoksu: Do detalja snimila tretman bez trunke šminke! (FOTO)

10.05.2023

12:24

3

Pevačica prevetnivno deluje na znake starenja

Anabela Atijas se podvrgla botoksu: Do detalja snimila tretman bez trunke šminke! (FOTO)
Anabela Atijas - Copyright Printscreen Youtube /Amidži šou

Anabela Atijas, decenijama na javnoj sceni važi za jednu on najatraktivnijih pevačica. S obzirom da je pre dve godine postala baka, svojim izgledom odoleva toj ulozi, iako je ponosno nosi i uživa sa unukom Mijom.

Pevačica vodi računa o fizičkom izgledu, a budući da se bliži šestoj deceniji, neretko se podvrgne nekom estetskom tretmanu za ulepšavanje i osvežavanje, kako bi preventivno delovala na znakove starosti.

Sada je na svom Instagramu pokazala lice bez trunke šminke i detaljno snimila estetski tretman u jednoj privatnoj klinici, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Mnogi imaju otpor prema ovakvom tretmanu jer se plaše igle, a iako pomalo deluje zastrašujuće, sudeći po Anabelinoj reakciji, on nije bolan.

Ona je nedavno govorila o estetskim zahvatima koje je imala.

- Imam doktorku koja brine o mom licu, ali ja ne volim da preterujem, na vreme sam počela da brinem o koži. Što se tiče estetske hirurgije nemam problem, ja sam pre 20 godina ugradila silikone koje ću uskoro morati da menjam. Licemerno bi bilo da sam branila Luni da poveća grudi, razumela sam njenu potrebu i podržala je u tome. Još je rano da znamo kako će izgledati, meni je samo bitno njeno zdravlje i osmeh - svojevremeno je izjavila pevačica za domaće medije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike