Tanja Savić o razvodu sa Dušanom Jovančevićem i zdravstvenom problemu: Doktor mi je zabranio da pevam

19.02.2023

21:21

0

Pevačica je otkrla da još uvek nemaju povratnu informaciju advokata iz Australije

Tanja Savić o razvodu sa Dušanom Jovančevićem i zdravstvenom problemu: Doktor mi je zabranio da pevam
Tanja Savić - Copyright M.M./ATAImages

Život pevačice Tanje Savić često intrigira javnost, a naročito posle borbe koju je prošla sa Dušanom Jovančevićem, emotivnim partnerom, koji je odveo decu u Australiju, bez njenog znanja. U toku je brakorazvodna parnica, ali i bitka za starateljstvo, a već su počele spekulacije da je pevačica našla novog dečka

O svim aktuelnim temama iz svog života, Tanja je otvoreno govorila, ističući da dečka nema, te da će kroz nekoliko nedelja i zvanično saznati da li je razvedena. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić

- Moram da demantujem da sam u vezi tri meseca. Ne zabavljam se ni sa kakvim Lolom. Nije mi jasno zašto mi se nameće tamo neki čovek sa dvoje dece. Verovatno jer mene doživljavaju kao singl majku s dvoje dece. Bolje da mi nađu nekog mlađeg. Ne bih da otkrivam da li se pojavio neko. Volim da se šalim. Nije ni važno da li sam zaljubljena - rekla je Tanja, a na temu razvoda od Dušana kaže: 

- Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna dva, tri meseca svakako. Desi se neki momenat da osećaš prazninu u srcu. Treba čovek da radi na sebi, u zadnje vreme ne slušam nikog i podržavam samo sebe. Uvek sebe poslušam. Ženama bih dala savet da ne odustaju i da imaju decu uz sebe uvek - rekla je Tanja. 

Antonio Ahel/ATAImages
Tanja Savić

Između ostalog, bilo je reči i o njenom zdravstvenom stanju. Zbog velikog broja nastupa, kaže nastradaju glasne žice, a nju je lekar posavetovao da pevanje stavi na „stend baj”. 

- Doktor mi je zabranio da pevam i ne smem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Vreme je da malo pripazim, da radim neke vežbe za glasne žice da bi se malo povratile - ispričala je Tanja Savić u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike