Pike se oglasio o pesničenju iz Majamija: Otkrio i kakvi odnosi stvarno vladaju među članovima porodice (FOTO/VIDEO)

06.05.2023

23:25

0

Ukoliko deca nisu tu - uopšte nije kao nekada

Pike se oglasio o pesničenju iz Majamija: Otkrio i kakvi odnosi stvarno vladaju među članovima porodice (FOTO/VIDEO)
Đerard Pike - Copyright Profimedia

Đerard Pike nedavno je bio u poseti sinovima u Majamiju, pa tamo i, navodno, „zaradio" pesnicu od brata bivše supruge Šakire. Strani mediji brujali su o tome kako su se nekadašnji supružnici najpre žestoko posvađali, pa je onda u čitav cirkus uleteo i Tonino Mebarak, te udario sportistu sa namerom da odbrani poznatu sestru.

Zbog televizijskog priloga koji je kružio i društvenim mrežama, pričalo se kako je i polciija morala da reaguje. Međutim, Pike je za španske medije kazao - kako to nije baš istina.

Đerard Pike, Profimedia
 

- Rekao je da nije bilo nikakvog fizičkog obračuna, ali dodao i kako nije sve kao što je nekada bilo - prenela je za javnost reporterak Paloma Barientos, koja ga je akonto svega bila kontaktirala.

- Kada su deca prisutna, svi se trude da budu okej, ljubaznost je na nivou... Trebalo bi uskoro da dođu u Barselonu na mesec i po dana, tako se dogovorio sa Šakirom - zaključila je ona.

Njen kolega Pepe del Real takođe peva sasvim suprotnu pesmu od isprva plasirane.

- Pike i Tonino su u stvari u veoma dobrim odnosima. Često su u kontaktu. Sigurno imaju nesuglasica, ali reše oni njih. S njim više priča nego sa Šakirom - tvrdi, pak, on, što je javnost prilično zbunio posle navoda o pesničenju iz Majamija.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike