Ana Sević svaki minut provodi sa decom: Paparaco fotografije pevačice sa naslednicima pokazuju šta rade kad ih niko ne gleda (FOTO)

23.05.2023

08:30

2

Nasmejana i doterana, Ana je odvela decu u park i uživala u lepom danu sa njima

Ana Sević svaki minut provodi sa decom: Paparaco fotografije pevačice sa naslednicima pokazuju šta rade kad ih niko ne gleda (FOTO)
Ana Sević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Sević je odavno rešila da karijeru stavi po strani i posveti se porodici, a kao što je poznato ona ima troje dece koji su joj centar sveta. 

Da za svoje mališane radi sve što oni žele, pokazuju i paparaco fotografije pevačice, koja je popodne provela sa decom u parku u jednom elitnom beogradskom naselju. 

Pevačica je pratila šta njena naslednica radi, a za ovu priliku je bila u ležernom izdanju. Ana je, naime, nosila crnu majicu kratkih rukava i šarene pantalone, a sa lica nije skidala crne naočare.

Kao što je poznato, Ana Sević iz prvog braka sa folkerom Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu, dok je sa drugim suprugom - Danielom Nedeljkovićem dobila ćerku Senu, koja je rođena u decembru 2020. godine i sina Simeona, koji je nedavno proslavio prvi rođendan.

Kako je priznala nedavno, volela bi da dobije možda još jedno dete, ali to ne planira, već ako se desi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Sević sa suprugom Danielom i sinom Simeonom

- Što se mene tiče, ja bih volela još dece, možda još jedno, ali videćemo. Kako Bog da. Ne postižem sve sama, daleko od toga i sa tim sam se pomirila. Kad dođe vreme, vrtić će spasiti svet - izjavila je nedavno Ana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike