Zavirite u kuću Slobe Radanovića ispred koje je napadnuta njegova supruga Jelena: Iskeširali 500.000 evra za oazu mira (FOTO)

27.05.2023

14:41

0

Nalazi se u luksuznom kompleksu na Višnjičkoj banji

Zavirite u kuću Slobe Radanovića ispred koje je napadnuta njegova supruga Jelena: Iskeširali 500.000 evra za oazu mira (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sinoć se ispred porodične kuće Slobe Radanovića i njegove supruge Jelene Radanović u Višnjičkoj banji, gde mesecima žive sa sinovima, dogodio incident o kome bruji javnost.

Naime, Jelenin bivši suprug I.M. je sa svojom novom partnerkom došao po sinove koje je dobio u braku sa Slobinom suprugom, kako bi vikend proveli kod njega. Situacija se otela kontroli kada je njegova nova partnerka Jelenu snimala telefonom dok je sinove pakovala u automobil, a sve je rezultiralo i fizičkim obračunom.

Jelena je sve prijavila policiji, nakon čega je završila i u Urgentnom centru Beograda, dok je Radanović za to vreme nastupao u Sloveniji.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena i Sloba Radanović

Supružnici su se naknadno na svojim Instagramima oglasili o nemilom događaju, koji ih je duboko potresao kao porodicu, a Jelena je otkrila detalje incidenta, ali i odnosa sa bivšim suprugom nakon razvoda i nesuglasica u braku.

Sloba i Jelena su se u kuću ispred koje je nastao incident uselili tek pre nekoliko meseci, a kako prenose mediji, za nju su iskeširali čak 500 hiljada evra.

Kuća se prostire na 809 kvadrata. Ima ogroman dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorište sa velikim bazenom, koji se trenutno renovira. U sklopu kuće je i manja teretana, što je Slobu posebno oduševilo.

Jelena je jednom prilikom pokazala kako izgleda bazen, ali i pogled koji se prostire sa sprata, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike