Najveći ljubavni brodolomi u svetu poznatih: Tuča, turbulentne veze i razvodi

29.12.2021

21:21

0

Vojaž i Breskvica, Darko i Marina, Dara i Toni Severina i Igor, Tanja i Dušan, Sale Tropiko i Jovana su rešili da nastave živote bez partnera

Najveći ljubavni brodolomi u svetu poznatih: Tuča, turbulentne veze i razvodi
poznati parovi - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Stefan Tomašević/M. S.

I dok će neki ovu 2021. pamtiti po ljubavi, drugi će pak po brodolomu. Brojne javne ličnosti su okončale veze, ali i brakove. Neki rastanci završili su se u prijateljskim odnosima, dok su se drugi završavali i fizičkim okršajima i odlaskom na sud.

Bresvica i Vojaž

Već na samom početku godine putem društvene mreže Instagram saznalo se da je mladi par Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž raskinuo, što je bio pravi šok za njihove fanove. Posle raskida oboje su nastavili solo da grade karijeru, a Breskvica je pesmu Srećan put posvetila Vojažu i njihovoj vezi. 

Breskvica i Vojaž ATAImages/Antonio Ahel
 

Nekoliko meseci pošto su se razišli, Anđela je pronašla novu ljubav, a prema saznanjima 24sedam, njih dvoje žive zajedno u srpskoj prestonici. O Vojaževoj novoj devojci se još uvek ništa ne zna, osim to da je preboleo Ignjatovićevu i spreman je da krene dalje. 

Tanja Savić i Dušan Jovančević

Početkom godine je počelo da se spekuliše o nesuglasicama između Tanje Savić i Dušana Jovančevića, a pevačica o tome nije želela da govori sve do trenutka dok Dušan njihove sinove nije odveo u Australiju. Posle 15 meseci agonije, uspela je da povrati svoje naslednike u Srbiju, a spremna je i da okonča 12 godina dug brak.

Kako je ranije rekla, ona je podnela papire za razvod i svog muža optužila da je nasilnik i patološki lažov jer je medijima govorio da je zahtev podneo on.

Printscreen Instagram
 

- O Bože, mučenik! Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa decom i govori: "Ja sam tebe ostavio", nisi ti mene, valjda je toliko povređen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radi ovo što radim, vraćam decu, valjda ne može da podnese, pa da me navede na svoju vodenicu. Nije on ništa podneo, sve sam to ja podnela prva - rekla je Tanja.

Andreana Čekić i Marko Milošević

Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna. Pisalo se da je Milošević zbog pevačice ostavio ženu, bili su na pragu da se uzmu, ali zbog nesuglasica su se razišli. U medijima se pisalo i da su se potukli na zimovanju. Početkom maja, Marko je za portal 24sedam priznao da su njih dvoje definitivno okončali vezu, ali o detaljima nije želeo da govori.

Printscreen Instagram/photosbyandreana
 

Andreana Čekić je nedavno za naš portal progovorila o njihovoj tuči, ali i raskidu, te istakla da je to bio veoma bolan period za nju. 

- Sve to mi se desilo prvi put u životu. Tada nisam želela ništa da demantujem, bilo mi je jako teško. Dosta se neistina provlačilo, dosta ljudi se oglašavalo i davalo intervjue... Nisam znala šta da radim, da li da ih tužim... Bila sam kao u nebranom grožđu, ali prošlo je. Ta veza je prošla. Ni za čim ne žalim. I kada sam, možda, pravila greške, bila sam u skladu sa njima. Sa ove tačke gledišta, sada više ne bih pravila takve greške. Previše sam sebe dala tamo gde nije trebalo. Svoju ljubav i energiju je trebalo da usmerim na ljude koji su to više zaslužili, u svoju publiku, muziku - kazala je Čekićeva. 

Marina Gagić i Darko Lazić

Pevač koji je sa Marinom dobio sina Alekseja i verio se njom, početkom leta raskinuo je sa izabranicom. Umesto venčanja usledio je raskid veridbe, a pevač je ubrzo uplovio u romansu sa koleginicom Barbarom Bobak sa kojom je išao i na turneju u Ameriku. Sa Marinom nije ostao u najboljim odnosima, a ona je u nekoliko navrata izjavila da Darko ne plaća alimentaciju za sina.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Moji zahtevi su bili da viđa dete u kontrolisanim uslovima, zbog njegovog ponašanje koje svi znaju kakvo je. Popustila sam jer smatrtam da toliko baš nije nesavestan da se tako ponaša pred detetom. Tu sam popustila jer nemam više snage sa njim da se raspravljam. Onda oko alimentacije, gde je on nudio 25.000 dinara sa čime se ja nisam složila. Onda je nudio 30.000, pa se ni oko toga nismo složili pa smo danas došli da rešimo, međutim, nećemo rešiti nikada", govorila je Marina nakon ročišta gde se Darko nije pojavio.

Dara Bubamara i Marko Dujaković Toni

Dara Bubamara i njen dve decenije mlađi dečko Toni su posle mnogobrojnih zajedničkih putovanja i života na visokoj nozi, raskinuli. Navodno je Dara Bubamara raskinula vezu sa Markom Dujakovićem Tonijem zbog milionera iz Monte Karla koji je srpskog porekla i ima 35 godina. Pevačica za sada o emotivnom životu i novom partneru ne govori.

Printscreen Instagram/rbtony1
 

Marija je na svom Jutjub kanalu objavila video snimak u kom je prokomentarisala celu 2021. godinu, pa se osvrnula na teške trenutke koje joj je donela. Nije krila suze u očima, pa je tako bilo jasno koliko joj je zapravo bilo teško da podnese sve što joj se desilo. Međutim, pored manje lepih dešavanja, Marija se tokom ove i dosta puta radovala.

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - rekla je Marija o razvodu.

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević

Voditeljka Jovana Jeremić rešila je da okonča brak sa dugogodišnjim partnerom Vojislavom Miloševićem sa kojim je dobila ćerku Leu. Kako je objasnila u njihovom odnosu nisu postojale trzavice, ali u tom braku više nije videla sebe. 

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić", rekla je Jovana u saopštenju.

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković 

Sale Tropiko i Jovana Pajić su posle 10 godina braka rešili da se raziđu i nastave sami život. Njih dvoje imaju dve ćerke, a posle razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će se brinuti o naslednicama.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - rekla je Jovana za domaće medije, a njenu priču je potvrdio i Sale. 

Severina Vučković i Igor Kojić

Ljubavnoj priči Severine Vučković i Igora Kojića došao je kraj posle šest godina braka. Ovaj par dugo je ćutao o rastanku, a u avgustu mesecu su njih dvoje potpisali sporazumni razvodg braka u zagrebaškom sudu. 

Severina Kojić, Igor Kojić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

 

O njihovom zvaničnom razlazu pevačica je obavestila javnost putem svog tima, a Kojić je samo potvrdio njene reči.

- Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički advokat predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog deteta nisu bili. I to, nećete verovati, ista sutkinja koja je vodila predmet starateljstva, Tea Golub. Nije joj trebalo ni sedam dana da potvrdi sporazumni razvod - poručila je Severina putem svog PR tima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike