Karleuša brutalno odgovorila Tošiću: Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu! Prošle godine sam prijavila nasilje, sad moram ovako

06.01.2023

09:07

0

Ona je besna zbog oglašavanja Duškovog advokata

Karleuša brutalno odgovorila Tošiću: Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu! Prošle godine sam prijavila nasilje, sad moram ovako
Jelena Karleuša i Duško Tošić - Copyright M. M./ATAImages/MN PRess

Jelena Karleuša odgovorila je još uvek zakonitom suprugu Dušku Tošiću na pretnje njegovog advokata da će se svaki put javno oglasiti jer "krši dogovore o sporazumnom razvodu braka".

Ni ovog puta pevačica se nije zastrašila, te je odgovorila suprugu s kojim još živi u istoj kući.

- Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam izjavila da mom mužu ne dam razvod. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i niko mu ne brani. Najmanje ja - započela je Jelena, a zatim dodala:

- Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući. Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je toga bilo) Duško preko advokata kontaktira tabloid - ističe na Instagramu besna pevačica na početku izlaganja, a zatim ga je "udarila" još jače:

Printscreen Instagram/karleusastar
Duško Tošić i Jelena Karleuša

- Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i petljaju javnost i tabloide u rešavanje svojih privatnih problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja - ne udružuju se sa njim protiv nje. Lepo kažem pravi muškarci...

Bude li se desila još jednom takva budalaština, biću primorana da tužim - kaže ona i dodaje da apeluje na advokata "njene dece da je ne izaziva i ne ućutkuje da se ne bi videli na sudu".

- Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. Je*em ti ja moj Božić i moj život - završila je pevačica.

Podsetimo, prošle godine na Božić, a sada uoči Božića, bračni par je bio takođe u konfliktu. Karleuša je prošlog 7. januara prijavila fudbalera za nasilje u porodici, posle čega su oboje išli u policiju da daju izjavu, a zatim i pokrenuli proces razvoda. Kako je rekao Tošićev advokat, oni se još dogovaraju o sporazumnom razvodu braka, ali fudbaler zabranjuje Jeleni da govori javno o njemu i njihovom braku. Ona je prethodno istakla u novogodišnjem intervjuu da Duškov život nema smisla bez nje, posle čega se oglasio advokat i poručio:

- Povodom poslednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću u prethodnim danima, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošica, prinuđen sam da se javno oglasim. Duško Tošić je neko ko kroz celu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari.

Antonio Ahel/ATAImages/M.M./24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša, Nikola Premović i Duško Tošić

Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku - istakao je advokat Nikola Premović, tvrdeći da ona tako "krši postigniti dogovor i udaljava ih od mirnog i sporazumnog rešenja situacije".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike