Rasta okružen luksuzom! Napustio Srbiju, sada uživa na peščanim plažama, a tek koje specijalitete jede (FOTO)

09.01.2023

11:07

1

Reper je obišao i pravoslavnu crkvu povodom krsne slave koju danas obeležava

Rasta okružen luksuzom! Napustio Srbiju, sada uživa na peščanim plažama, a tek koje specijalitete jede (FOTO)
Stefan Đurić Rasta - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Stefan Đurić Rasta poslednjih meseci punio je novinske stupce svojom vezom sa glumicom Marijom Balaban, sa kojom je uplovio u vezu nakon izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog poveće količine marihuane, koja je pronađena u njegovom domu, ali i turbulentnim odnosom sa bivšom suprugom, pop pevačicom Anom Nikolić.

Vukašin Ljuština/Sharan Concept
Stefan Đurić Rasta

Nakon dinamičnog perioda, Rasta je sada otišao na zasluženi odmor na Tajlandu, a brojne fotografije i videozapise sa odmora u ovoj dalekoj azijskoj zemlji podelio je na društvenim mrežama.

Naime, reper je svoje brojne pratioce na Instagramu obradovao fotkama egzotičnih pejzaža čarobnih zalazaka sunca, peščanih plaža, ali i kadrovima luksuzne vile, u kojoj je smešten i gde pored raskošnog bazena uživa u specijalitetima svojstvenim ovoj tropskoj destinaciji na jugoistoku Azije.

Reper je takađe posetio pravoslavnu crkvu koja se nalazi na ostrvu Puket, a sve povodom Svetog Stefana, slave koju danas proslavlja.  

Podsetimo, Rastina izabranica, Marija Balaban je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Marija trenutno studira na univerzitetu "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na Tiktok-u gde ima skoro 70 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike