Baka Prase u osnovnoj školi nosio naočare i bio povučen: Da li biste ga prepoznali? (FOTO)

09.01.2023

07:30

2

Jutjuberovo izdanje iz tinejdžerskog perioda niko ne može da poveže sa ovim što je danas

Baka Prase u osnovnoj školi nosio naočare i bio povučen: Da li biste ga prepoznali? (FOTO)
Bogdan Ilić, Baka Prase - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Kontroverzni jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, neretko izaziva skandale i oprečne reakcije javnosti, a jedna od poslednjih drama poznatog jutjubera o kojoj je brujala javnost jeste sukob sa prvim čovekom Pink medija grupe, Željkom Mitrovićem, kog više i ne sme da pominje javno.

Bogdan je u više navrata dolazio u sukob sa zakonom, a zbog oštrog jezika nalozi na društvenim mrežama su mu krajem leta prošle godine bili suspendovani, uključujući i Jutjub kanal sa preko dva miliona pretplatnika, koji mu je osnovni izvor prihoda.

Krajem 2022. godine, Ilić je povratio svoje naloge u "život", a po svemu sudeći se i smirio.

Printscreen Youtube/Baka Prase
Baka Prase i Anja Bla

Naime, samo dan pred doček Nove godine, Bogdan je, pisalo se, zaprosio svoju devojku Anju Bla, sa kojom se nedavno pomirio. Praznike je zajedno sa njom proveo kod roditelja, u porodičnom domu, a postao je i ujak. 

Neposredno pred sestrin porođaj, Baka je odlučio da za nju, njenog izabranika i novorođenče kupi stan u Beogradu i obezbedi im krov nad glavom. Ovim gestom pobrao je simpatije javnosti, uprkos brojnim osudama.

Pored stana za sestru, Ilić je u prethodnoj godini pazario i nekretninu za sebe i to u elitnom naselju, Beograd na vodi. Spekulisalo se da je u njega uložio preko milion i po evra.

Printksrin/Jutjub/Baka Prase
Baka Prase

Pohađao je osnovnu školu "Oslobodioci Beograda" na Paliluli u blizini Tašmajdana, a njegovi školski drugari ističu da je tokom tinejdžerskih dana bio povučen i dete za primer, te se niko nije nadao da će danas puniti naslovnice kao jedan od vodećih "skandal majsora" u Srbiji.

Mi smo sada došli u posed Bogdanove fotografije iz tinejdžerskih dana, kada se fotografisao za potrebe škole koju je pohađao. Bio je skroz drugačiji, nosio je naočare, ali je ipak zadržao svoj prepoznatljivi izraz lica.

Privatna arhiva/24sedam
Baka Prase kao tinejdžer

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike