Duško ne može da živi bez mene! Karleuša šokirala izjavom uprkos pretnjama advokata da ga ne pominje

30.12.2022

12:47

1

I dalje se plaši fudbalerovog advokata

Duško ne može da živi bez mene! Karleuša šokirala izjavom uprkos pretnjama advokata da ga ne pominje
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša ponovo šokira izjavama, a ovog puta dotakla se odnosa sa Duškom Tošićem. Naime, nakon što se na Božić ove godine u medijima pojavila vest da je proslavljeni fudbaler ošamario pevačicu, te da je tom prilikom policiija reagovala, pevačica nije bila preterano rada da govori o braku dugom 14 godina, a na koji su u julu, prema njenim rečima odlučili da stave tačku. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Javnost je bila dodatno iznenađena kada je JK u razgovoru sa medijima izjavila da ima zabranu da govori o Tošiću u javnosti, a sve zbog napisa izazvanim navodnim incidentom 7. januara. 

- Ne znam što sve interesuje moj odnos sa Duškom. Porodica je na okupu. On generalno smatra da ja ne treba da pričam o njemu u medijima i ja se prosto sada plašim njegovog advokata. Poslednji put kada sam to uradila, njegov advokat me je odmah zvao i zapretio - rekla je Jelena.

Sada je Karleuša bila gost u jednoj emisiji, gde je govorila o planovima za narednu godinu, albumu koji planira da objavi posle 11 godina diskografske pauze, majci, kolegama, ali i Dušku.

- Kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat? - zapitala se Jelena i nastavila u jednako oštrom tonu:

- Duškov život nema smisla bez mene - rekla je ona na K1 i sve šokirala, ali i zaintrigirala ovom izjavom.

 

 

Podsetimo, Jelena je nedavno u intervjuu ispričala da njih dvoje nisu podneli papire za razvod braka, ali i da je želela da "nauči Duška pameti".
On je, u svom maniru, nastavio da se ne oglašava za medije, ali je posle raznih napisa njegov advokat dao izjavu, rekavši tom prilikom da do pomirenja nije došlo. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike