Vrelina usred zime: Pevačice su u 2022. obilazile egzotične destinacije, a ovo su prvi bikiniji estrade (FOTO)

30.12.2022

19:06

0

Došao je kraj godine, a društvene mreže "gorele" su više nego ikada

Vrelina usred zime: Pevačice su u 2022. obilazile egzotične destinacije, a ovo su prvi bikiniji estrade (FOTO)
Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Elena Kitić, Nataša Bekvalac - Copyright 24sedam/Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Vruće leto značilo je i vruće bikinije, koji su ove godine bili najizazovniji do sada. Brojne domaće pevačice svoje su obožavaoce počastile prizorima bujnih grudi, vitkih tela i zanosnih pozadina.

Jelena Karleuša

 

 

Kada je reč o izazovnim bikinijima, ne možemo izbeći Jelenu Karleušu, koja je svojim izgledom i ekstravagantnim stilom probila granice naše zemlje. Mnogi strani mediji isticali su da su brojne zvezde poput Kim Kardašijan i Bijonse, bile inspirisane upravo Jeleninim imidžom. Ona je u 2022. bila na nekoliko egzotičnih destinacija, a sa svakim odlaskom na plažu, pokazala je novi bikini, svaki izazovniji od onog prethodnog.

Ceca Ražnatović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ceca Ražnatović ove godine posetila je Maldive, ali i Kipar, gde tradicionalno provodi letnje dane, te je svoje obožavaoce takođe počastila fotografijama u kupaćem kostimu, zahvaljujući kojim su njeni fanovi širom regiona mogli da vide koliko dobro pevačica izgleda u petoj deceniji života. Ražnatovićeva se nije libila da pozira u bikiniju, koji je istakao pevačicinu savršenu liniju, a njene atribute doveo u prvi plan. 

Nataša Bekvalac

 

 

Panonska barbika ove godine bila je na američkoj turneji, ali nije propustila priliku da pokaže svoje izvajano telo. Nataša je fotografijom iz Majamija još jednom dokazala zašto slovi za jednu od najpoželjnijih dama sa javne scene. Jedna od pevačicinih novogodišnjih odluka tiče se svakako njenog izgleda i zdravijeg načina života. Naime, ona je odličila da u potpunosti ostavi cigarete, i posveti se treningu.

Elena Kitić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

Otkako se pojavila na estradnom nebu, mlada pevačica i ćerka popularnog estradnog para, Elena Kitić, ne prestaje da intrigira javnost i privlači pažnju. Ona se svojim ekstravagantnim pesmama, smelim imidžom i izvajanim telom brzo istakla među pevačicama mlađe generacije. 

Teodora Džehverović

 

 

Džehverovićeva svojim potezima često izaziva oprečne reakcije javnosti, a neretko se nađe i na meti osuda zbog svojih stavova i pokušaja privlačenja pažnje. Ipak, ono što ne može da joj se ospori, jeste atraktivan fizički izgled, koji često stavlja u prvi plan. Tako je ovog leta pozirala na Hrvatskom primorju, što je izazvalo mnogo pažnje njenih pratilaca na Instagramu.

Edita Aradinović

 

 

Svoje isklesano telo u bikiniju pokazala je i Edita koja se odlučila za jednostavniji kupaći kostim u crnoj boji. Aradinovićeva često sa svojim obožavaocima deli fotke sa različitih treninga, koji su zaslužni za njenu vitku figuru.

Dara Bubamara

 

 

Gde god se pojavi, Dara privlači pažnju, a u godini za nama to je uradila čestim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama. Pevačica je obišla mnoga egzotična mesta, a snimci s raznih letovanja, gde je na suncu i moru uživala u minijaturnim bikinijima, gotovo svakodnevno su "mutili razum" njenim obožavaocima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike