Rada Manojlović obelodanila spisak propuštenih hitova: Mogla je „da stoji" i iza Sekine pesme „Evo", ali zbog ovoga nije! (FOTO)

27.12.2022

09:46

1

Jedna od numera sad ima i preko 100 miliona pregleda

Rada Manojlović obelodanila spisak propuštenih hitova: Mogla je „da stoji" i iza Sekine pesme „Evo", ali zbog ovoga nije! (FOTO)
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rada Manojlović je, osim kao pevačica, svakako poznata i kao tviterašica. Sa svojim fanovima na pomenutoj društvenoj mreži prilično često i mnogo šta deli. Tako je jednom prilikom baš tamo objavila i spisak propuštenih hitova, koje su umesto nje snimili neki drugi izvođači.

Rada nije računala da će se pesme „zavrteti" kao što jesu - toliko da je mnogima teško da nju sada zamisle iza pojedinih. Ipak, ove pesme su joj bile ponuđene, a ona ih je odbila.

- Mene zanima da li postoji neka pesma koju ti je neko nudio, a ti nisi želela da je snimiš, pa je snimila neka druga pevačica? - glasilo je pitanje za Radu, na koje je ona brzo odgovorila.

- Ima ih i nisam prepoznala da su hitovi - nasmejala se ona za početak, pa dodala:

- „Tri čaše", „Mišu moj", „Boing 747"... „Evo" od Seke, ali je tada bila samo melodija bez tog teksta - objasnila je ona.

Rada Manojlović, Twitter screenshot / radamanojlovic_
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike