Karleuša božićno jutro iskoristila za šetnju po Dedinju: Izvela svoje "zverke", a on joj je zadao muke! (FOTO)

07.01.2023

13:29

1

Poznata je kao veliku ljubitelj i borac za prava životinja, a u svom domu ima mačka i dva psa

Karleuša božićno jutro iskoristila za šetnju po Dedinju: Izvela svoje "zverke", a on joj je zadao muke! (FOTO)
vesic_beogradska_zima_10112021_0056 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša u javnosti se deklariše kao ateista, međutim, ona u svom domu obeležava sve velike praznike zbog održavanja tradicije i svojih ćerki koje su još uvek tinejdžerke.

Novogodišnjim nastupom u jednom prestoničkom hotelu digla je veliku prašinu, a o njenom spektaklu i odevnim komadima koje je ponela u najluđoj noći se još uvek priča.

Pevačica je sada sa milionima svojih pratilaca na Instagramu pokazala kako izgleda njeno božićno jutro, a mnogi su bili iznenađeni.

Instagram screenshot / karleusastar
Jelena Karleuša

Naime, Jelena je iskoristila lepo vreme i prošetala svoje kućne ljubimce, dva psa i mačka Cicana.

Poznato je da je Karleuša vegeterijanac i veliki borac za prava ljudi i životinja. U godini za nama udomila je jednu pudlicu, koja sada odlično živi pored Jelene i njene dece, a nedavno je pokrenula i peticiju protiv ubijanja divljih životinja, te bez ustezanja javno digla glas protiv svakog ko se bavi lovom i uživa u ubijanju divljači.

Jelena je sada usnimila jednu zanimljivu scenu u blizini svoje vile na Dedinju, a glavni akter je Cican, njen mačak.

Dok su psi bili na povocu, Cican je imao apsolutnu slobodu, te ju je maksimalno iskoristio. U jednom trenutku, iako je belog krzna, mačak je počeo da se valja po asfaltu, a Jelena ga je odmah opomenula.

- Cicane, šta radiš to? Nemoj tako po ulici da se valjaš... Ne! Ustani, Cicane. Prljavo je. Hajmo kući, dečaci - rekla je Jelena, i nije mogla da sakrije smeh dok ga je "kritikovala".

Podsetimo, o braku Jelena Karleuše i fudbalera Duška Tošića se mnogo spekuliše. Pevačica je u jednom od novogodišnjih intervjua priznala da se nisu razveli, te da i dalje žive pod istim krovom, ali da bi volela da se njegovo ponašanje prema njoj, kao majci njegove dece, promeni, te da bi razvod braka shvatila kao veliki poraz, jer je i sam dete razvedenih roditelja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike