Karleuša i Milica Pavlović tverkovale ispred Saše Kovačevića: On ih džentlemenski posmatrao (VIDEO)

26.11.2022

14:33

0

Pevač je svoje koleginice posmatrao i smeškao se, a neki od komentara fanova su da se opasno preznojio gledajući ih

Karleuša i Milica Pavlović tverkovale ispred Saše Kovačevića: On ih džentlemenski posmatrao (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen/karleusastar

Jelena Karleuša i njena koleginica Milica Pavlović pokazale su kakve su vatrene navijačice kada je u pitanju fudbal. Dok su u Dubaiju gledale utakmicu Srbija-Brazil, one su snimale atmosferu iz lokala u kom su bile. 

Njima se u jednom trenutku pridružio i pevač Saša Kovačević koji je pratio Svetsko prvenstvo bez treptaja, a u pauzama su mu pažnju odvlačile zgodne koleginice koje su sve vreme igrale oko njega. 

Jelena je jedan od najzanimljivijih snimaka podelila na Instagramu i pokazala kako to izgleda kada dve lavice udruže energiju, pa zamešaju kukovima. Jelena je nosila dugu haljinu sa dubokim šlicem, dok se Milica odlučila za dugu suknju koja je istakla sve njene atribute. 

JK i Pavlovićeva su tverkovale dok je Saša sedeo na ugaonoj garnituri, a Kovačevićeva reakcija je potpuni hit. Malo je reći, da se preznojavao dok su koleginice igrale oko njega.

Snimak koji je definitvno obeležio ovu noć u Dubaiju, Jelena je objavila na Instagramu uz zanimljiv opis. 

- Kakva noć u Dubaiju! Ja jesam životinja i jako sam energična, ali Milica Pavlović je energetska zver! Izvinjavamo se dragom Saši Kovačeviću koji je ovo džentlmenski izdržao. Tri lava! - napisala je JK na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike