Bilja Sečivanović ne bi „u rat" s Karleušom zbog pecanja: Svako ima svoj način života, oblačenja i ishrane!

08.01.2023

18:15

0

Pevačica ne preza od toga da kaže tačno ono što i misli

Bilja Sečivanović ne bi „u rat" s Karleušom zbog pecanja: Svako ima svoj način života, oblačenja i ishrane!
Biljana Sečivanović i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Biljana Sečivanović će slobodno vreme posle praznika iskoristiti da otputuje u malo toplije krajeve. Zajedno sa suprugom, uvek bira egzotične destinacije pa fotografijama „pravi zazubice" onima koji nisu tu. 

Ovoga puta, međutim, tvrdi da neće ovekovečiti nijedan trenutak u kupaćem kostimu, ali da će svakako objavljivati one iz ribolova. 

 

 

- Neće biti fotografija u kupaćem, sada će biti sa pecanja. Upecaću ribu, pa ću onda podeliti sliku sa ribom, obučena, ne u kupaćem – naglasila je ona za „Grand", pa se zatim dotakla i koleginice Jelene Karleuše, koja je nedavno punila novinske stupce kritikama na račun poznatih ličnosti koje odlaze u lov, na društvenim mrežama

Upitana, naime, da li strahuje od njene reakcije pred deljenje fotografija koje su joj u planu, odgovorila je:

„Sigurno ni ona ne bi da umre od gladi!"

- Stvarno ne vidim ništa loše u ribolovu. Prvo, to može da bude i spotrski ribolov. Uhvatiš ribu, slikaš se i vratiš je u more. Moram priznati i da su ribe ukusne i zdrave za jelo. Ne bih se ja raspravljala. Svako ima pravo da bira način ishrane i neka to zastupa. Shvatila bih da zastupa kada su u pitanju predmeti od krzna i životnje koje su pred izumiranjem. Mislim da i ona sama, da nema šta da jede, ne bi izabrala baš da umre od gladi. 

 

 

Zatim, nametnulo se pitanje - da li je to, onda, novi „stradni rat" na pomolu. Bilja, međutim, uopšte ne očekuje bilo kakve oštre reakcije. 

- Ne želim u „rat", zaista, ovo je samo neko moje mišljenje. Niti je prozivam, niti bilo šta. Svako ima svoj način života, oblačenja, ishrane – zaključila je ona za pomenute medije. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike