Karleuša objavila fotografiju odbeglog praseta, hoće da ga usvoji: Platiću vam za njegov život, nemojte da ga ubijete (FOTO)

06.01.2023

11:57

0

Pevačica i u ovoj godini nastavlja da se zalaže za životinje

Karleuša objavila fotografiju odbeglog praseta, hoće da ga usvoji: Platiću vam za njegov život, nemojte da ga ubijete (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jelena Karleuša protekle godine bila je veoma glasna kad je reč o zaštiti životinja, a 2023. nastavlja istim intenzitetom.

Ona je, nakon što se oglasila o drami sa Duškom Tošićem, poručila sada da želi da kupi prase kako bi mu spasila život.

Uz fotografiju na kojoj prase šetka ulicom uoči Božića, ona je napisala da želi da plati i usvoji ga.

- Molim dobre ljude da ne ubiju ovo hrabro prase koje je pobeglo od noža i po ulici se igra sa psima. Ako ga uhvatite, ja ću ga uzeti i usvojiti. Platiću vam za njegov život - objavila je pevačica, koja se inače često suprotstavlja i javnim ličnostima koje praktikuju da idu u lov, a najpre je to Vuk Kostić. 

Poslednji po kome je žestoko oplela bio je njen kolega Milan Topalović Topalko, koji se fotografisao u šumi sa puškom. On ga je tada nemilosrdno izvređala.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše

Podsetimo, juče se oglasio advokat Duška Tošića, koji je poručio Jeleni da "krši dogovore o sporazumnom razvodu braka", te je ona na te reči uputila žestok odgovor.

- Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam izjavila da mom mužu ne dam razvod. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i niko mu ne brani. Najmanje ja - započela je Jelena, a zatim dodala:

- Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući. Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je toga bilo) Duško preko advokata kontaktira tabloid - ističe na Instagramu besna pevačica na početku izlaganja, a zatim ga je "udarila" još jače:

ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press
Duško Tošić i Jelena Karleuša

- Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i petljaju javnost i tabloide u rešavanje svojih privatnih problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja - ne udružuju se sa njim protiv nje. Lepo kažem pravi muškarci...- odbrusila je ona, a zatim najavila i tužbu ukoliko se ponovo oglase.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike