Ana Rajković o braku sa golmanom srpske reprezentacije: Zbog njega sam nekoliko puta bila u predinfarktnom stanju, ljubomorna sam

26.12.2022

20:59

0

Manekenka kaže da se često isplače kada je razdvojena od supruga

Ana Rajković o braku sa golmanom srpske reprezentacije: Zbog njega sam nekoliko puta bila u predinfarktnom stanju, ljubomorna sam
Ana Rajković - Copyright Instagram screenshot / rajkovic__ana

Ana i Predrag Rajković danima su bili tema srpskih medija zbog glasina da je manekenka varala golmana srpske fudbalske reprezentacije tokom Svetskog prvenstva u Kataru. Ipak, istina je isplivala na videlo, a manekenka je saznala ko je širio neistine o njenom životu. 

Bilo kako bilo, medijski napisi i glasine nisu mogle da naškode braku Ane i Predraga, a Rajkovićka je sada otkrila koliko je teško biti žena fudbalera

Instagram screenshot / rajkovic__ana
Ana i Predrag Rajković

- Navikla sam da sve radimo zajedno, pa se svaki put isplačem kad smo razdvojeni. Prilično sam emotivna, a zbog Peđe sam nekoliko puta bila u predinfarktnom stanju. Umeo je da mi pošalje fotografiju iz svlačionice i da se posle petnaest minuta pojavi sa ogromnim buketom cveća. Baš je romantičan i zna da pogodi trenutak - rekla je manekenka za Gloriju.

- Možda sam i previše ljubomorna, takav mi je temperament i sve odmah ispoljim, nema prećutkivanja. Međutim, uvek se raspravljamo samo oko gluposti, jer čak i kad imamo povod, Peđa jednostavno nikad ne želi da se svađa - izjavila je Ana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Rajković

Podsetimo, Ana je istakla da je laži o njoj širila njoj bliska osoba, što ju je razočaralo, ali kaže, spasila se lažnog prijateljstva.

- Jeste, jako blizak. Kad vam neko uđe u kuću onda smatram da je to blisko. Kao jedna majka, drugoj majci nikad ovako nešto ne bih uradila a kamoli poželela, a zamislite kad neko dođe u situaciju da to izmisli i širi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike