Vojaž otvorio dušu o ljubavnom životu i željama, pa odgovorio na prozivke da ne zaslužuje da nastupi ispred Skupštine!

16.12.2022

08:25

1

Treperu je trenutno karijera bitnija od ljubavnog života

Vojaž otvorio dušu o ljubavnom životu i željama, pa odgovorio na prozivke da ne zaslužuje da nastupi ispred Skupštine!
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž, iz godine u godinu niže uspehe, a za doček 2023. godine, mladi treper će nastupiti na platou ispred Narodne Skupštinje u Beogradu. Binu sa Vojažem u najluđoj noći deliće i njegove kolege Igor Panić Nući, Teodora Džehverović, Gazda Paja i Zera.

Nakon raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, o njegovom ljubavnom životu se neprestano spekuliše i nagađa, a treper priznaje da je sam već godinu i po dana, te da ga od vođenaj ljubavi i kombinacija za jednu noć mnogo više ispunjava da postavlja standarde i obara rekorde u poslu.

- Godinu i po dana nisam imao se*s! Baš dugo nisam imao devojku, kao ni kombinaciju. Ne želim avanture za jednu noć! Seks je precenjen i mogu da funkcionišem bez njega. Od vođenja ljubavi me mnogo više 'radi' da budem uspešan u poslu i obaram sve rekorde kad je reč o muzici - priča Vojaž.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mihajlo Veruović Vojaž

Mnogo je izbirljiv kada je izbor partnerke u pitanju, a smatra da se svaka devojak koja ga vidi kao ''Vojaža'', ne bi snašla sa njegovim načinom života.

- Biram sa kim ću biti. Može da mi se svidi neka prelepa manekenka, ali to nije zaljubljenost, niti osnov za vezu. Ako me neka devojka gleda samo kao Vojaža, nemam šta da tražim s njom. Ona ne bi mogla da se snađe sa mojim načinom života, koji je podređen karijeri - priznaje treper.

Kako izgleda jedan njegov dan

- Ustajem u četiri ujutru i ceo dan snimam seriju "U klinču", pa uveče idem u studio da radim na pesmama. Kod kuće samo prespavam i ujutru sve ponovo. Zaista nemam vremena za devojke - rekao je Mihajlo.

Vojaž, koji glumi boksera Aljošu Kovača u hit seriji "U klinču", kaže da se ozbiljno zainteresovao za glumu i da mu je želja da snimi seriju o svom životu i da mu je želja da jednog dana napuni Beogradsku Arenu, a izuzetna mu je čast što već u 22. godini peva ispred Skupštine Srbije.

24sedam/Goran Sivački
Mihajlo Veruović Vojaž

Osvrnuo se i na hejt komentare onih koji smatraju da ekipa mladih muzičara ne zaslužuje da za doček nastupi na ovom mestu.

- Smatram da i mladi treba da dobiju šansu da pokažu šta znaju. Trenutno smo veoma popularni i ne razumem zašto bi to nekome smetalo?! Naravno, svako ima svoj ukus i ima pravo da sluša šta god poželi. Mogu samo da poručim da ćemo da napravimo lepu žurku. Očekujem da će mnogo ljudi izabrati da slavi novu 2023. godinu s nama - kaže pevač.

Nije pristalica skandala zarad popularnosti

- Ako je pesma dobra, sama će naći put do publike. Nema potrebe ni za kakvim skandalima. Svako pravi sebi marketing na svoj način, i dokle god time ne šteti drugima, ne smeta mi. Nisam skandal tip - zaključio je Vojaž za ''Informer''.

Foto: Live Production
Mihajlo Veruović Vojaž

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike