Ana Nikolić šokirala izdanjem u kafani i izazvala lavinu negativnih komentara: "Od onakve ribe, ostalo je samo - bilo je lepo" (FOTO)

29.12.2022

13:58

3

Na Aninom licu su vidljivi ožiljci, ali i umor i natečenost

Ana Nikolić šokirala izdanjem u kafani i izazvala lavinu negativnih komentara: "Od onakve ribe, ostalo je samo  - bilo je lepo" (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Fotografija Ane Nikolić izazvala je oprečne reakcije na društvenim mrežama. Naime, pevačica se zadesila u jednom lokalu sa prijateljima i tom prilikom se fotografisala, a njeno izdanje pokrenulo je lavinu negativnih komentara.

Na Aninom licu su vidljivi ožiljci, ali i umor i natečenost, a mnogi su zaključili da je pevačica ponovo krenula da se goji.

- Meni je nje mnogo žao, ali to je dokaz da je lepota prolazna - glasio je jedan od komentara, dok se drugi korisnik nadovezao:

- Sama je birala svoj put, nažalost tužno. Od onakve ribe, ostalo je samo "Bilo je lepo". 

Instagram printscreen/5ad2ak
Ana Nikolić

Podsetimo, pevačica Tanja Savić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa Javnog servisa i tom prilikom se osvrnula na ponašanje svoje koleginice, koje se u poslednje vreme naširoko komentariše. Na pitanje da li bi otišla na Anin koncert, ona je rekla da bi, te da joj je žao Nikolićeve i da bi njena porodica trebalo da se pozabavi njom.

- Mogla bih da odem, zašto da ne, s tim što Ana mnogo lepo peva, ali mi je malo žao nje. Svi znate o čemu ja govorim i niko se ne usuđuje da priča o tome. Ana je na početku karijere bila "devojka od milion dolara", žao mi je što nema nekoga da je povuče za rukav i da joj kaže "Ana, opameti se, radi ženo, pevaj... Trudi se malo oko svoje karijere". Ona se nekako povukla iz javnog života i nema je. Smatram da je ona preemotivna osoba. Znam da čitam između redova - rekla je Tanja i dodala:

- Poredim Natašu Bekvalac i Anu Nikolić. Njih dve su krenule u isto vreme da grade karijeru i sad je Nataša Bekvalac Barbika iz Novog Sada i zasluženo je tu gde jeste. Anu poredim sa Natašom jer je žena prošla sve i svašta i opet je tu, a sa Anom ne znam šta je problem jer ona o tome ne priča, vidim da sve drži za sebe. Vidim da je komentari pogađaju i onda ona uzme kameru i snima se i mnogo mi je žao zbog toga. Ona je preemotivna, neko ko je njen blizak rođak treba da reaguje na to i da je usmeri - istakla je Savićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike